Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy 20 évesen még nem csókolóztam?
Ez a súlyzós edzéses kommented baromság!
Én vettem 12000 Ft-ért otthonra egy fekvepadot súlyokkal, meg egy súlyzókészletet. A gyakorlatok nagyrészét otthon elvégezheted.
Ki se kell tenned a valagad.
Vékonyként az első pár héten, hónapban nem is kell enned semmi szart simán meglátszik. Csak egyél rendesen, akkor se protein se tömegnövelés nem kell. A legkönnyebben súlyokkal lehet izmot felszedni, és az elején látványosan fejlődsz. Sokkal jobb kedved is lesz az endorfintól.
Én emellett még járok falat mászni és bringázok is, régen pedig egy kis szar szobapatkány voltam. Nem kigyúrt állat leszel ettől, hanem férfias alakod. Tartásod. Proteint ráérsz később is, ha szarul kajálsz. Nem űrtudomány ez.
Utcai csajozást nem ajánlom amúgy én sem, főleg neked.
Egyrészt sok megalázás fog érni, még a jóképű pasikat is.
Nekem sok csinos lány ismerősöm mesélte, hogy mennyire rühelli az utcán ismerkedőket és egyből perverz zaklatónak nézik őket. Még a jó pasikat is!
Magyarország egy veszélyes hely, az emberek bizalmatlanok és utálják az idegeneket...főleg a nők.
Kanadában lehet más így csajozni, de ez a balkán.
Itt egyből a legrosszabbra gondolnak, mert félnek a lányok az utcán.
Javaslom barátkozz, ismerkedj és Tinderezz.. az való neked a szobából. De ott is el kell menned randiznu
Én 22 voltam, mikor először csókolóztam. Szóval nyugi :)
Most 40 vagyok és családom van.
Nem fogjátok fel, hogy introvertált? Ez nem egy olyan dolog, amit könnyen le lehet küzdeni.
Barátok kellenek, egy bulizós társaság. Lehet hogy fel kell adnod önmagad, de ha magadba fordulsz, semmi sem fog történni, ami a szociális életet illeti.
21l
Francért kell lehúzni másokat és fikázni azért, mert nem csókolózott. Oké, hogy ő tette fel ezt a kérdést, de attól még nem kell parasztnak lenni vele.
Mondjuk azt sem értem mit kell ezen agyalnia a kérdezőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!