Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy 20 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy 20 évesen még nem csókolóztam?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok és nem értem ennek az okát. Már az sem fér bele, hogy szűz vagyok de azzal még meg tudnék barátkozni ezt azonban nem tudom mire vélni.

2017. szept. 25. 16:20
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:
Velem az is gond, ahogy észrevettem, hogy valami oknál kifolyólag nincs meg bennem az a vadászláz ami más fiúkban. Mindenki élvezi ha csajozhat és becserkészheti a lányokat de én nem, ilyesmihez nincs se kedvem se tudásom. Erre mit javasoltok?
2017. szept. 26. 19:09
 32/46 anonim ***** válasza:
82%

(Én voltam aki mesélte a barátnőim történeteit)

Semmi jó nincs a vadászlázban. Megsúgom a randizás és a csajozás összességében egy baromi sok csalódással fűszerezett energiaigényes dolog. Hidd el a kávézós, sörözős, sétálgatós randizásnál jobban nem utálok semmit. Feszengés, stressz, és a végén nagy eséllyel lekoptat a csaj.

Ezért élnek a férfiak rövidebb ideig szerintem.

Sőt tovább megyek, én a kapcsolatokat is rühelltem. Amikor rájössz mégsem őt kerested, vagy ő jön rá és kidob a francba, napokig nem tudsz enni. Aludni.

Az egész szerelem, romantika téma egyszerűen problémamegoldásról és a kihívásról szól.. egy szükséges rossz a szaporodási ösztönhöz. Az egész arról szól hogy állandóan alkalmazkodnod kell a másikhoz, és megtanulni érvényesíteni az akaratod + tolerálni a hülyeségeit,es alakítani, formálni a csajt.

Akkor miért csináljuk? Hiszen papíron egyedül sokkal kényelmesebb és jobb, ha beéred a recskával.

Azért mert férfiak vagyunk :D és a sok sok küzdelem, bukott csata után esetleg van esélyed találni egy olyan nőt, akiért megérte az egész. Akivel jólérzed magad és számíthatsz rá, és a problémákat meg az élet viszontagságait együtt viselitek el, sokkal erősebb férfiként, mint nélküle...

Hidd el megéri.

2017. szept. 26. 20:03
 33/46 anonim ***** válasza:
74%

Tehát bennem sincs meg az ösztön, utálom az egész szart...Csak gyomorfekélyt lehet kapni a nőktől :D

...de tudatosan csinálom és csinálok olyan dolgokat amiket utálok, mert tudom, hogy csak így találok az ezerből egy olyat, aki megérdemli a figyelmemet. Na meg a szex. Az jó dolog :D ha majd oda jutsz, hogy smárolsz egy csajjal akkor majd megtudod, hogy miért csináljuk :D

2017. szept. 26. 20:07
 34/46 anonim ***** válasza:

Tanulj ettől a sráctól, nem egy adonisz, csak szimplán laza :D

https://www.youtube.com/watch?v=nwilqASK5c0

Te meg be vagy feszülve, és annyit rágódsz minden apró dolgon, hogy nevetséges :D

2017. szept. 27. 02:39
 35/46 anonim ***** válasza:

Tegnap 3 kudarccal zártam pl.

Élőben nem tudtam hazakísérni a csajt aki a szaktársam és bejön... és a amúgy is rávolt mászva egy jóképű izmos csoporttársa. Tök határozottan gesztenye szemekkel felkérdezte, kiderült együtt voltak hétvégén egy eseményen. Földbe voltam tiporva.

Este meg írtam egy cutie FB ismerősömnek vmi csipcsup dolűggal kapcsolatban, (egyébként ő keresett régebben), írtam neki egy jó kis koncertről. B...szott reagálni.

Aztán egy újabb "havercsajnak" is írtam a parti ügyében, ő baromi lelkes volt, de kiderült a kiskutyaképű cimborám miatt akit álllandóan kérdezgetett..

Szóval ez egy brutális harc a kanok között, nagyrészt csalódáassal, nagyképű koptatós pics..'ákkal'

De azért nem dőltem kardamba. :d

2017. szept. 27. 09:38
 36/46 A kérdező kommentje:
Ez bizony ilyen, ezért is nem motivál semmi abban, hogy harcoljak. Ha én is egy izmos jóképű pasi lennék és tudnám, hogy odáig vannak meg vissza értem a lányok akkor megérné de így, ugyanilyen lekoptatásokat meg szánalommal teli pillantásokat élnék meg.
2017. szept. 27. 10:35
 37/46 anonim ***** válasza:
49%

Én vézna szar vagyok, arcom is átlagos, sőt kialvatlannak nézek ki mindig a táskás szemeimmel. Mégis volt 6 csajom... de sok küzdelem árán.

Mondjuk megérte mert sokat tanultam. Ebbe bele kell tanulni. Hidd el a legszánalmasabb ha 30 éves szűzként egyedül élsz. Most még nem érzed, de majd akkor bánninfogod.

2017. szept. 27. 12:05
 38/46 A kérdező kommentje:
Senki sem fogja tudni, hogy az vagyok. Szerintem azért amiért nincs barátnőm nem leszek szánalmas.
2017. szept. 27. 14:06
 39/46 anonim ***** válasza:
77%
Most akarsz egy barátnőt, vagy nem? Ha jól meg vagy így, akkor mi a probléma tárgya? Ha meg már vágysz egy társra, ne itt sírjon a szád, mert siralmas volt végigolvasni a kommentjeidet. Férfi vagy te? Irigyled, hogy valaki izmos, ki tiltja meg, hogy te is lejárj heti 2-3 súlyzós edzésre a terembe? Ja otthon a szobába könnyebb picsogni. Rád mondják, hogy reménytelen eset... Emeld fel a segged, és menj ki bulizni, vagy valami.
2017. szept. 27. 14:27
 40/46 A kérdező kommentje:

Akarok barátnőt csak ez nem mindenkinek adatik meg. Nincs pénzem konditeremre. Az, hogy súlyzózgatok egyébként sem fog megizmosítani esetleg ha szednék mellé protein, keratin meg hasonló vackokat. A legtöbb korombeli fiú meg a sporttól izmos de én nem vagyok élsportoló.

Azt szerintem meg nem érdemes végigvinni, hogy bepróbálkozok 10 lánynál és 1 ha lesz barátnőm. Ehhez nincs se idegrendszerem sem önbizalmam, hogy kibírjak 9 visszautasítást. Ezért sem járok sem bulizni sem ismerkedni mert úgyse lennék sikeres. Így meg megmarad a barátnő mint egy álom. Férfi vagyok igen, csak reálisan látom magamat és a körülöttem levő lányokat. De ha ezen csak úgy lehet változtatni, hogy leégetem magam minden nő előtt.

2017. szept. 27. 14:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!