Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy 20 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy 20 évesen még nem csókolóztam?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok és nem értem ennek az okát. Már az sem fér bele, hogy szűz vagyok de azzal még meg tudnék barátkozni ezt azonban nem tudom mire vélni.

2017. szept. 25. 16:20
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
83%

saját magadnak szabsz korlátokat. Nyiss a világra, ismerkedj stb. A visszahúzódó szöveg hülye rinya csak, ha most nem, akk később majd belátod.

Rajtad múlik nagyon nagy részt.

2017. szept. 25. 20:00
 22/46 anonim ***** válasza:
50%
Akkor banga vagy. Vagy mit találgassuk itt?
2017. szept. 25. 20:01
 23/46 A kérdező kommentje:

Félek a visszautasítástól ezen nem tudok változtatni. Ha tudnék már megtettem volna 2-3 éve. Valami mintha leláncolna és visszatartana mikor oda kell menni egy lányhoz.

Csak az bánt a legjobban, hogy később még ennyi esélyem sem lesz, még idősebb leszek vagyis még nagyobb szerencsétlenség és meg fogom bánni, hogy de a félelem ellenére miért nem próbálkoztam.

2017. szept. 25. 20:28
 24/46 anonim ***** válasza:
100%

Kéne egy haver mindkettőnknek akivel csajozni mennénk, 2en csak könnyebb lenne

Csak hát gondolom neked is nem csak a csajozás nem megy, hanem haverkodás se

2017. szept. 25. 21:16
 25/46 anonim ***** válasza:
100%
Na és mi történne a mimóza lelkeddel, ha odamennél vagy ráírnál egy lányra, és elutasítana? Felkötnéd magad? Még egy modell pasi alá se fekszik be minden lány, őt is rázzák le lányok. Menni kell a következőre, közben szerzed a tapasztalatot is, ennyi.
2017. szept. 25. 21:20
 26/46 A kérdező kommentje:

De, a haverkodás az megy. Soha nem keresek haverokat de mindig akadnak innen onnan. Pedig elég hideg, zárkózott vagyok mégis szeretnek velem barátkozni.

Nem tudom mi történne. Fel nem kötném magam, de rosszul esne nagyon és elkönyvelném magamban, hogy ha nem kellek neki valami csak nincs rendben velem.

2017. szept. 25. 21:39
 27/46 anonim ***** válasza:
100%

Áh ember, reménytelen vagy. Ha nem mozdulsz ki akkor a csajozás ugyan olyan horror lesz.

Én is introvertált vagyok, utálom az embereket, tömeget stb... mégis eljárok ide oda a barátaimmal aztán lesz valami. Nekem az összes barátnőm, mind a 6 így lett.

1. 18 évesen: egy zenei iskolai rendezvényen egyik barátom ismerőse volt. Jót beszelgettünk. Közös társaság, szó sem volt nyomulásról. Aztán kialakult magától. Első csók egy hónap után a lakótelepen :D

2. 19 évesen: életem nője volt, valahogy kiderült egy barátom által, hogy bejöttem neki régen, csak sohasem mert közeledni. Egy hónap alatt bátorságot vettem és írtam neki egy smst. Oltári gáz volt. Nem is válaszolt, szart rám nagyívben... de azért eljött a koncertre ahová hívtam. Elkezdtünk beszélgetni, azt mondta dühös volt hogy smsben akartam elhívni. Később rendeztem egy kis bulit, elhívtam és onnantól sima ügy volt, boroztunk és lesmároltam. Sokkal bátrabb voltam mint az elsőnél.

3. Ismerősi körben a lánybarát. Egyszerűen valami kialakult köztünk, a társasági eseményeken... pár hó és jártunk.

4. Neten ismerősi körben a képeire bukkantam egy lánynak aki nagyon tetszett. Semmi vesztenivalóm volt írtam neki egy üzenetet még csak el se hívtam hanem egy szakmai dologgal kapcsolatban. Kiderült volt pasija...de aranyosnak talált és állandóan a barátját szidta. Mikor szakítottak összejöttünk.

5. Egy egyetemi buliba elmentem egy év buli és absztinencia után (semmi nem volt egy évig...egy embert nem ismertem meg)

A lánybarátom ismerőse volt a csaj és elkezdtünk táncolgatni jól bevodkázva.

Később írtam neki 10 órás szenvedés után(írjak vagy ne :D) végűl megtettem. Dumálgattunk elhívtam randira. Randi végén smaci.

Nem vagyok nagy don huán, de azt aláírom, ismerősök, barátok, események, bulik, és internet nélkül NEM lehet csajozni. Felejtsd el. Soha nem lesz bátorságod idegeneket leszólítani.

2017. szept. 25. 21:47
 28/46 anonim ***** válasza:

Ja és még annyi, hogy idén nyáron már bátorságot vettem elmentünk két kisebb fesztiválra. Kicsit benyomva odamentem 3 lányhoz. Mindegyik koptatott a francba. Valahogy nem érdekelt poénra vettem.

Viszont az egyik nap leültem egy lány mellé csak úgy random és elkezdtünk random dumálni. Végül úgy összecimbiztem a társasággal és velük lógtam végig. 4 fullos csaj a tenyeremből evett a végére. :D sajnos semmi nem lett, de nagyon jó arcok... picit fiatalok nekem. De bennevannak minden buliban és azóta is tartjuk a kapcsolatot. Van egy teheraautónyi szingli barátnőjük

2017. szept. 25. 21:55
 29/46 A kérdező kommentje:
Jó volt olvasni a történeteket és így tényleg nem tűnik nagy ördöngösségnek. Az egyetemi bulikba ahol több százan vannak biztos lehetne esélyem, már csak kedv kellene hozzá, hogy elmenjek és elhigyjem, hogy nekem is lehet szerencsém.
2017. szept. 26. 09:34
 30/46 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert még nem találtad meg a tökeidet. Eltutujgatod a bránert naphosszat, ahelyett, hogy próbálkoznál a csajoknál.
2017. szept. 26. 18:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!