Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez milyen viselkedés?
Figyelt kérdés
24/N vagyok,és nem értem, hogy a huszas harmincas korosztály, ráadásul akik élőben is ismernek, miért kér tőlem képet pluszban interneten, mikor a facebookon is van fenn pár darab az arcomról. Nekem ez nagyon kamuszagúnak tűnik, nem fogok magamról meztelen, vagy félmeztelen képet küldeni, olyannak sem, akit ismerek már látásból valamennyire. Ez szinte az összes férfira jellemző. Nem tudom, mit várnak ilyenkor, nem az a fajta vagyok, aki küld magáról erotikus képeket, vagy bármilyet is, még jóformán kapcsolatban sem, mert nem akarom, hogy bárki is visszaéljen vele. Szerintem ez iszonyúan éretlen viselkedés egy ennyi időstől, meg úgy egyáltalán. Nem viselkedem olyan stílusban ráadásul, amiből azt gondolhatnák,hogy én könnyen adnám magam, és benne vagyok ilyenben, hogy kb idegennek mutogassam a testem. Persze nem vagyok prűd, de ezt komolytalannak tartom. Az ilyen csak szexet akar szerintem.2017. szept. 25. 11:58
1/2 anonim válasza:
Sok férfinek nagyon fontos, hogy mi van a ruhád alatt.
Van abban igazság amit írsz, unalmas, magányos estéken egy ilyen kép jól tud jönni az ember fiának, de vannak ennél durvább lehetőségek is.
Például ismerek olyan vadbarmot, aki nem kér képet, viszont amikor szexre kerül a sor és nem tetszik amit lát elküldi a lányt melegebb éghajlatra. Nem vagyok egy együttérző alkat, de azért ez ritka nagy parasztság szerintem.
Tudom ez nem szép amit most leírtam, de igaz sajnos néhány embernél ez is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!