Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csúnya vagyok, de ápolt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya vagyok, de ápolt, igényes, jól öltözött és tanult, mégis csak a legalja "férfiak" próbálkoznak nálam. Miért?

Figyelt kérdés
2017. szept. 23. 18:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Mert legalább akkora az önbizalmad, mint nekik. Még mindig a külsőségben vagy megrekedve.
2017. szept. 23. 19:13
 12/21 anonim ***** válasza:
84%
Miért? Mert te lusta vagy próbálkozni azoknál, akik megfelelnének az igényeidnek. Nem szenvedsz véletlenül akkut hercegnőitiszben?
2017. szept. 23. 19:14
 13/21 anonim ***** válasza:
Akkor tegyél érte, hogy jól nézz ki! :) Bomba teste mindenkinek lehet, az arcodat meg elviszi a vakolat, azt csá :)
2017. szept. 23. 19:17
 14/21 A kérdező kommentje:

Nem lehet bárkinek bomba teste. Sportolok, de mellplasztikára, lengőborda-eltávolításra és egyéb plasztikai műtétekre így egyetem mellett diákmunkából nincs pénzem, de szerintem nem is merném bevállalni. Ne a testemért érdekeljek valakit.

Szoktam sminkelni, tudok is. Nem lehet új arcot varázsolni vele, hiába hiszik sokan a retusált netes képek alapján. Az extra sok smink normál nappali világításban inkább ijesztően néz ki, közel sem olyan, mint amilyennek instagramon tűnik.

2017. szept. 23. 19:30
 15/21 anonim ***** válasza:
tegyél fel képet és megmondjuk miért lehet ez.
2017. szept. 23. 19:36
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy ezek a plasztikai műtétek hiányoznak. Kis mellekkel meg lengőbordák birtokában pár millió nő van azért pasival.

Más lesz itt a gond.

2017. szept. 23. 19:42
 17/21 anonim ***** válasza:
87%

Ne a testedért közeledjenek feléd, de te testi hibák miatt ítéled el az "aljanépet"! Nem az a te hibád, hogy csúnya vagy, hanem hogy felszínes, és buta!

31/F

2017. szept. 23. 20:04
 18/21 anonim ***** válasza:
49%

És mit sportolsz?

Izmos vagy? Vagy csak diétázgatsz és sportolgatsz, mint ahogy a női magazinokban szokták írni?

2017. szept. 23. 20:04
 19/21 anonim ***** válasza:
71%
Ápolt vagyok, nem vagyok büdös, hátul hiányos a fogazatom,tudok helyesen írni,bőven az apád lehetnék úgy sejtem, többséghez tartozom, sima munkás vagyok jól fizető melóval,8 általánosom van csak, soha nem volt hitelem, van tehermentes lakásom és kocsim, viszont,ha aranyból lenne a pinád, akkor sem kellenél!
2017. szept. 23. 20:14
 20/21 anonim ***** válasza:
:) :) :)
2017. szept. 23. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!