Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya vagyok, de ápolt, igényes, jól öltözött és tanult, mégis csak a legalja "férfiak" próbálkoznak nálam. Miért?
Nem lehet bárkinek bomba teste. Sportolok, de mellplasztikára, lengőborda-eltávolításra és egyéb plasztikai műtétekre így egyetem mellett diákmunkából nincs pénzem, de szerintem nem is merném bevállalni. Ne a testemért érdekeljek valakit.
Szoktam sminkelni, tudok is. Nem lehet új arcot varázsolni vele, hiába hiszik sokan a retusált netes képek alapján. Az extra sok smink normál nappali világításban inkább ijesztően néz ki, közel sem olyan, mint amilyennek instagramon tűnik.
Nem hiszem, hogy ezek a plasztikai műtétek hiányoznak. Kis mellekkel meg lengőbordák birtokában pár millió nő van azért pasival.
Más lesz itt a gond.
Ne a testedért közeledjenek feléd, de te testi hibák miatt ítéled el az "aljanépet"! Nem az a te hibád, hogy csúnya vagy, hanem hogy felszínes, és buta!
31/F
És mit sportolsz?
Izmos vagy? Vagy csak diétázgatsz és sportolgatsz, mint ahogy a női magazinokban szokták írni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!