Hol van Budapesten belül olyan étterem ami igényes, jó a kaja, de mégis olcsóbb a többinél?
Figyelt kérdés
2012. szept. 3. 00:14
3/10 anonim válasza:
:DD
Egyébként úgy bírom az ilyeneket, ilyen fullos, olyan fullos legyen, de olcsón:)
5/10 A kérdező kommentje:
Nagyon értelmesek lehettek, ha nem tudjátok, minek válaszoltok?! Nagyon unatkozhattok, ha egy ilyen közvetlen egyszerű kérdésre így rácuppantok, hogy "óvodás" meg "a mesében" de csak bújjátok a gyik.-et, okosabbak biztos nem lesztek. Ja és az "olcsó" az igénytől függ,kinek mi tudjátok... Szép napot.
2012. szept. 3. 13:13
6/10 anonim válasza:
Delis étkezde a Kálvin térnél!
7/10 anonim válasza:
oké,szöszi,de máskor értelmesebb kérdést írjál,ennél
8/10 anonim válasza:
Rákóczi étterem és kifőzde Budapest Rákóczi tér.
Nagyon finomakat főznek, termetes adagok, elviselhető árak.
Írd be a keresőbe és nézd meg a kínálatot.
Akciók, akár házhoz szállítás.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, válaszokat...
(Nem tudom, honnan gondolod, hogy szőke vagyok,ja és ha nem tudsz, mit írni a kommentemre, nem kell rögtön a kérdésre fogni....
2012. szept. 4. 12:43
10/10 anonim válasza:
Én itt szoktam keresgélni, ha elvinném a barátnőm vacsizni. :) Nem tudom, hogy neked mi az igényes vagy az olcsó, de itt pl elég részletesen lehet keresgélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!