Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak körülbelül hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak körülbelül hány százalékban keres 160- 170 ezer forintnál többet, ami egy párkapcsolathoz ismerkedéshez szükséges?

Figyelt kérdés
Ennyi pénz alatt nem nagyon állnak mert szóban egy csomó vettem észre valahol érthető is jogos is mert egy nőnek biztos egzisztencia kell és 160 ezer forinttal kevesebb jövedelem esetén lehet megélni manapság
2017. szept. 23. 18:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%
Szerettem a páromat, mikor 70et keresett, szeretem most is mikor egy-egy maszek után hazajön 300ezerrel. Ő is szeretett, mikor minden pénzem elment az egyetemre, alja diákmelókból kerestem havi 30-40et, meg szeret most is, mikor majdnem 200at keresek. Ennyi. Annyira unalmasak már ezek a kérdések. Nekünk elhiheted, hogy a csóróságod a legkisebb probléma veled.
2017. szept. 23. 18:50
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem gyorsan szóljál azoknak a csajoknak, akik pályakezdő muzeológusokkal, könyvtárosokkal stb. álltak össze, mert hogy ők a közalkalmazotti bértáblának "hála" ennek kb. a felét kapják nettóban, meg szólj azoknak a csajoknak is, akiknek a közmunkás párjuk nettó 54-et vagy 70-et visz haza, hogy gyorsan ébredjenek fel, oszt' váltsák le a jelenlegi hapsijukat.
2017. szept. 23. 19:04
 13/13 anonim ***** válasza:

nettó 350et keresek. saját lakásom, autóm van...semmi extrára nem kell gondolni, átlagos, de az enyém. na 1 éve nincs párkapcsolatom...

sok a munka, reggeltől estig dolgozom, este 6kor a fenének sincs már kedve bármerre is menni ismerkedni fáradtan, pedig kellene... 30/F

2017. szept. 23. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!