Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, férfiak! Titeket zavar,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Titeket zavar, ha egy lány vastagabb, mint ti?

Figyelt kérdés

Az a gond az én testalkatommal, hogy a felsőtestem vékony, karcsú derekam van, kockás a hasam is (tehát abszolút lapos, nincs rajta háj), a karom is átlagosnak mondható. Viszont elég fura a genetikám, mert aránytalanul széles csípőt örököltem nagy fenékkel, vaskos combokkal és nagy vádlival. Sportolok egyébként. Gondolkodtam, hogy lefogyok, de már így is kint vannak a hordáim (xs-es felsőket hordok), szóval nem tudok erre igazán megoldást találni. Próbáltam szálkásítani, kardióval égetni picit az alsó végtagjaimból, de nem igazán sikerült lefaragni.

Engem nagyon zavar, hogyha látom magamat valami visszatükröződő felületen, hogy az én lábaim vastagabbak, mint a fiúk 95%-ának a lába. Tudom, hülyeségnek hangzik, hogy ezen problémázom, de tényleg zavar. Meg persze, a belső a legfontosabb stb stb stb, de azért mégis számít ez is, tudom.

Fiúk, ti mit gondoltok erről? Zavar ez?

2017. szept. 23. 16:53
 1/8 anonim ***** válasza:

" felsőtestem vékony, karcsú derekam van...széles csípőt örököltem nagy fenékkel, vaskos combokka"

A tokeletes test leiras alapjan. Persze kep kellene.

2017. szept. 23. 16:58
 2/8 anonim ***** válasza:

Ez nem zavar, mostanában egyébként is elkezdtek tetszeni az ilyen lányok. Pont állt ma előttem egy ilyen lány a pénztárnál. Jól esett a szemeimet legeltetni rajta.

Egyszerűen ilyen a testalkatod.

2017. szept. 23. 16:59
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem alapból jó alakod lehet, de van akinek ezek az arányok nem állnak jól. Tényleg kép kéne hozzá, hogy megtudjuk állapítani.

21/L

2017. szept. 23. 17:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Mindenféle olcsó nyugati média befolyás ellenére is van egy max. 55-60 kg-os férfi ismerősöm, akinek a felesége min. 80 kg és nagyon-nagyon jól megvannak a házasságukban már 7. éve.
2017. szept. 23. 17:23
 5/8 anonim ***** válasza:
45%
Fogadj egy jó személyiedzőt, tartsd be a diétáját és az edzéstervét és csodákat fogsz látni.
2017. szept. 23. 17:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Csípő az egyetlen hely, ahol lehet vastagabb nálam egy lány, hiszen genetikailag ez kb követelmény.
2017. szept. 23. 18:23
 7/8 anonim ***** válasza:
ÍGy kép nélkül nehéz megmondani, de az izmos lábok bizonyos mértékig szexik.
2017. szept. 23. 23:06
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem egy csomó pasas van akinek nagyon bejössz.

A többi meg nem számít.

2017. szept. 29. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!