Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az igaz, hogy úgysem fogok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz, hogy úgysem fogok olyan csajt találni akinek MINDEN stimmel a múltjában, nincs olyan dolga ami miatt kiakadnék?

Figyelt kérdés

Ilyen csaj úgysincs nem? Muszáj kompromisszumot kötni persze nem túl nagyot de olyan lány úgysincsen akinek minden tetszene a múltjában, aki nem követett el kisebb nagyobb hibákat.

Igen itt arra gondolok, hogy senki sem "szent" értitek ugye? Nyilván aki meg az azzal más gondok vannak pl bigott apáca sem kéne :) És én sem vagyok az nekem is vannak olyan dolgaim amit szégyenlek amit nem kellett volna, megaláztam vagy kihasználtam valakit vagy esetleg megbántottam, vagy akár lehet valami nagyon égő dolog is olyan is megesett már velem párszor, hogy lúzerkedtem stb. Egy csajnál meg engem nem zavarna ha lúzer lenne, most is van egy kiszemeltem és én olyan nyomozgatós típus vagyok szeretek mindent tudni. De nem rossz szándékból egyszerűen minden érdekel vele kapcsolatban. És hát tudnék olyat mondani ami nagyon nem tetszik. Az egyik exe pl nagyjából ismerem és nem értem ezt hogyan, hogy jöhetett össze ezzel?? Nagyon zavar az a pali az "életrajzában", persze ez már régi történet de akkor is. Hiába keresném a tökéletes Disney hercegnőt mert ilyen úgysem létezik nemde? De ha minden más tulajdonsága lelke/jelleme stimmel és még külsőre is nagyon nagyon csinosnak találom akkor velem van a baj igaz? Hülyeség ezen kattognom ugye?

2017. szept. 23. 12:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
54%

az egyes vicces volt, felpontoztam

"én olyan nyomozgatós típus vagyok szeretek mindent tudni" Rossz hírem van számodra, sose fogsz tudni mindent kinyomozni róla, és más kiszemeltedről sem. És ez mindig is rágni fog belülről téged.

A Disney hercegnők meglehetősen kétdimenziósak. Ha ez nem zavar...

A lány érdekében inkább akadj le róla.

A felvetésem a te érdekedben: nem lenne hasznosabb inkább érett személyiségre gyúrnod (már ha tudod egyáltalán, mi az)?

2017. szept. 23. 14:01
 12/16 anonim ***** válasza:
Ugye...
2017. szept. 23. 14:50
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Közvetett információ birtokában vagy csak. Nem tudod, hogy a lánynak miért van az életrajzába az a f.fej pasi.

Nem ismered, így azt sem tudod, hogy meddig várt a nagy Ő-re, és nem tudod azt sem, hogy milyen nehézségek voltak vagy vannak az életében, amiért így alakult neki, hogy a nagy Ő-t beelőzte egy f.fej.

Tudod, néha a látszat nem mindig az, aminek gondolják azok, akiknek csak külső információjuk van.

Tökéletes Disney hercegnők is rákényszerültek bizonyos aljas embereket kiszolgálni, mégsem pampogott a herceg, hogy fúj ő neki miért van ez vagy az az életrajzába.

Nem az a lényeg ki milyen herceg, vagy hercegnő, hanem hogy ki tud minden helyzetben megoldani mindent, és mennyi szeretet van benne, amivel mellette lehet olyan mellett, aki számára a minden. A bizalom szó valós jelentésével kéne tisztába lenni, és az őszinteség fogalmával.

És tudni kell, hogy a bizalomhoz mi a kulcs, és a megtartáshoz szintén mi a kulcs.

2017. szept. 23. 15:25
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Semmi közöd a múltjàhoz.Akkor még nem is tudott rólad.Az ilyen nyomozgatós,màsik múltjàban turkàlós alakokkal isten őrizz kapcsolattól.Ha megtudsz bàrmit is,az csak arra lesz jó hogy felhànytorgasd,aztàn meg ne csodàlkozz ha otthagy.
2017. szept. 23. 15:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Minden nap töltik be lányok a 16-ot, akik még "tehermentesek"
2017. szept. 23. 16:22
 16/16 anonim ***** válasza:

Attól függ, mi számít neked annak, hogy MINDEN rendben van. Soha nem vitt el hotelből mini tusfürdőt sem? Sosem sózott le a testvérének egy pofont? Vagy csak a durvábbak, hogy dugott-e már pénzért, volt-e egyhuzamban baromi sok egyéjszakása? Ki mondja meg, mi az, hogy "rendben"? Mert pl. én azt sem találom gáznak, hogyha a párom vki olyannal volt együtt, aki nekem nem szimpatikus, mert biztos megvolt rá az oka, én ebből ilyen durva következtetéseket nem vonnék le.

Ill. olyan tuti nincs, aki a te kis álomképednek 1000%-ban megfelel. Főleg hogy te sem vagy feddhetetlen cserébe.

2017. szept. 25. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!