Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észre vettétek ezt a jelenséget ti is a nők körében?
Akik az általánosban, gimiben nagyon fullos jó nők voltak, tapadtak rájuk a pasik, jól kiélték akkor magukat, mára elhízottak, átlagosak, érdektelenek lettek. Viccen kívül, nekem rengeteg ilyen csaj ismerősöm van, akikre még női szemmel is irigy voltam olyan nagyon jól néztek ki 18 éves korukig. Aztán most 20on éves korukra a többség teljesen semleges lett, vagy nagyon elhíztak, sorolhatnám.... Persze akad olyan is aki szép volt mindig, és az is marad, meg az is lesz mindig. De a többségnél ezt látom.
Mi ennek az oka?
Ti is észrevettétek ezt?
Én nem igazán szoktam erre figyelni, de ha van is ilyen jelenség, annak gondolom, hogy az lehet az oka, hogy nekik soha nem kellett semmiért sem küzdeniük. Minden természetesen jött, csak ugye egy bizonyos kor után már lassul az anyagcsere.
21/L
Én meg azt vettem észre, hogy akik egyáltalán nem voltak szépek azok akkor is meg ezek szerint huszonéves korukban is próbálnak fogást találni a jó nőkön mert úgy hátha jobban érzik magukat ;)
Jómagam pl. akkor is és most 37 évesen is marhajól nézek ki, a pasik imádnak és mivel gyerekeket is szültem biztosan tudom, hogy nem a hegyes melleim és a makulátlan combjaim miatt, hanem mert van személyiségem, meglehetős eszem és humorérzékem valamint jó vagyok az ágyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!