Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztos azért nem elérhető a csaj facebookon már 3 órája, mert randizgat valakivel ilyenkor péntek estefelé?
Figyelt kérdés
2017. szept. 22. 20:24
21/33 anonim válasza:
Remelem igen es valami normalisabb csavoval, nem ilyen idegbajossal mint te :D
23/33 anonim válasza:
Az exemre emlékeztetsz... Nem véletlenül ex. Fúj de hányinger volt, hogy ha facebookon nem vagyok már mit csinálok, hol voltam.. Nem értem én se hogy jöttem össze vele de nagyon bánom :D
Azóta facebookom sincs, és király nélküle!
25/33 anonim válasza:
Ha csak ismerkedtek még akkor ilyen helyzetben várj majd jelentkezik magàtol.
26/33 anonim válasza:
Elkepzelhetetlen, hogy esetleg vacsorat foz, mos, takarit, filmet nez, jatszik a kutyajaval/macskajaval, olvas egy konyvet, gyantazza a labat, beszelget egy baratnojevel, vagy ugy kb barmi mas. Pentek este, ha nem facebookozik, akkor csak is randizhat. Anyam borogass.
27/33 anonim válasza:
Azt leszögezhetjük, hogy nem veled randizott.
Nehogy azt hidd, hogy másoknak nem jut eszükbe ilyen dolgok. Nekem is állandóan felmerül a kérdés a fejemben,hogy vajon kivel van és mit csinálhat? Nekem még sokkal durvábbak is eszembe jtnak. Féltékeny vagyok minden nőre akivel csak találkozik.
28/33 Sunshinedoll válasza:
Vagy nem akarja a szabad péntek estéjét a facebookon böngészve tölteni és akármi mást csinál inkább?
29/33 anonim válasza:
És végül kiderült, hogy mit csinált a "csaj" már egészen 3 órája péntek este, azon kívül, hogy elérhető lett volna a facen?
30/33 A kérdező kommentje:
Nem de nem is érdekel, a nővére legalább válaszolt, igaz hogy két nap után, de ő hozta fel hogy találkozzunk.
2017. szept. 24. 09:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!