Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek "forever alone" típusú embereket, van ilyen a környezetetekben? Mi a probléma velük?
van,en! :))
sem visszahuzodo,sem csendes sem osszeferhetetlen nem vagyok. Ugy gondolom nagyon jo beszelgeto partner vagyok,sok minden erdekel,es mindenrol van velemenyem (persze itt most olyan dolgokra celzok,amelyek nem haladjak meg a tudasomat-ismereteimet)... Van egy fura kisugarzasom,es ezert nem sokan mernek kozeledni felem...pedig egyaltalan nem vagyok elutasito,vagy bunko ok nelkul.Jo,igaz...nem vagyok egy nagyon nagyon mezes mazas tulon tul kedves lany,de jofej vagyok minden emberrel,aki nem szolgalt ra ara hogy bunko legyek. na de itt jon be a kepbe a bunkosag... igen,nagyon az tudok lenni,de csak akkor ha valaki raszolgalt :D ...
A kulsomre eleg sok pozitiv visszajelzes erkezik...oszinten en nem tudom hogy szepnek szamitok-e ,de csunyanak biztosan nem..
szoval nem tudom mi lehet a "baj"..talan ez az en sorsom :))
Én ilyen típusú ember vagyok, de a felsoroltak közül régebben egyik sem volt jellemző rám, manapság a visszahúzódó már igen.
kiállhatatlan---Rendszerint az emberek hamar megkedvelnek, de az érzés nem kölcsönös. Mivel olyan emberrel is segítőkész vagyok, akit rühellek ez senkinek nem tűnik fel.
összeférhetetlen---Pont ellenkezőleg, nagyon jó a másokhoz való alkalmazkodó képességem. 9 évig voltam kollégista, soha nem volt rám panasz, rendszerint 4-5 szobából választhattam ki, kikkel vagyok hajlandó összeköltözni.
esetleg túlontúl csöndes---Részben igaz, nem vagyok az asztal tetején táncoló, részegen az utcán őrjöngő típus. Vita esetén inkább kulturált stílusban, normális hangvétellel szeretem a nézeteltérést megbeszélni és megoldást találni a szituációra.
Másrészről nem okoz gondot 200 ember elé kiállni szerepelni.
visszahúzódó---Fiatalabb koromban az egyetemi éveim alatt, nem mentem kocsmázni, diszkózni, mivel fulladtam, szédültem, mellkasi fájdalmaim voltak és rosszul éreztem magam. Sokak szerint pánikroham, félek az emberektől, gyávaság, stb.
Ezen a téren nem egyezett a véleményünk, netes kutakodás után felkerestem egy pulmonológust. Kiderült porallergiám van, a cigaretta füstjétől nem kapok elég levegőt, felduzzad a nyelőcsövem, összeszűkül a tüdőm és nagyobb kitettség esetén bevérzik a nyálkahártyám.
Mivel telik a bulik nagy része? Ivás és cigizés!
Alkoholt nem fogyasztok, dohányzás passzívan is kiesik a lehetőségek közül, így a buliba járás nem volt opció számomra.
Mennyire vonzó a nők számára az olyan férfi, aki nem bulizik? A válasz szerintem egyértelmű, unalmasnak, visszahúzódónak, rossz partinak tartják és ezek csak a jobb vélemények, hallottam ennél cifrábbat is!
sikertelen az életben---Jártam vakrandikra, lakat randikra is, ezeken a helyeken tiltva voltak az anyagiakra vonatkozó kérdések. Átlag 10-ből 7 hölgynek bejöttem, de a későbbiekben nem lett folytatásuk.
8 éves autóm van, hibátlan állapotú, normális kinézetű, de volt olyan, aki 1 évnél öregebb járműbe nem hajlandó beülni.
Egy másik randipartner az első alkalmon szerette volna, hogy néhány 100e Ft-al kisegítsem...
Volt olyan egyébként munkanélküli nő, aki a fizetésemet keveselte, nettó 124e Ft, illetve van 10m Ft megtakarításom, továbbá egy falusi házam és néhány hektár földem, amiből bejön +55e Ft, továbbá résztulaj vagyok egy családi házban (bár ezt nem szoktam randikon reklámozni).
Sokak szerint sikertelen vagyok, keveset keresek, *** a kocsim... Én viszont elégedett vagyok az életkörülményeimmel, a munkahelyemet is szeretem, heti 30 órát dolgozom.
"mi velük a gond?"---Én is szeretnék rájönni, hogy mi velem a gond :)
A viccet félretéve a gond egyrészt a korommal lehet, már 35 éves férfi vagyok, eddig nem volt komoly kapcsolatom, csak testi jellegű.
Amik összejöttek azok többnyire barátzónás, barátok extrákkal, vagy megcsalt a párom és hozzád szeretnék bújni, vágyom valakire jellegű aktusok voltak érzelmek nélkül, tehát csak egy darab hús voltam a darálóban.
Szintén a korral jár a régi barátok éltávolodása, a kapcsolatok ellaposodása végül szinte teljes leépülés, ebben persze a távolság, házasságok, gyerekek születése is közrejátszik. Ez pedig az ember korábbi lehetőségeit még inkább behatárolja.
Ami miatt pedig most nagyon sokan megnyomjátok majd azt a piros kezecskét, hogy szeretnék egy nap gyereket. Viszont szeretném, ha ez a saját gyerekem lenne és nem másét kéne nevelnem, ráadásul olyan partnert keresek, akihez külsőleg is vonzódom.
Huszonéves vagyok, nő.
Van barátnőm, aki jó kisugárzású, majdnem minden nap jár emberek közé, sminkel, de nem túlzottan, ad magára és egyedi stílusa van és odaadó feleség/anya lenne.
Nem szemtéletű, szeret bulizni, iszogatni.
És forever alone.
Szerintetek?
Egy másik barátnőm nagyon csinos, lapos de ezt leszámítva nagyon szép. Ő hangosan beszél, mindig ő beszél, ő irányít, ő van a központban, mindenről megvan a véleménye - ő lehet, hogy ezért.
Egy harmadik lány vidéki, szeret a családjával illetve egyedül lenni. Nem sminkel és nem divatozik. De nagyon jó természetű lány, nagyon családcentrikus és segítőkész.
Itt vagyok én. Csodabogár vagyok, úgy általában nem értenek az emberek és én se őket. Nem tudnak hova tenni. Nem sminkelek, öltözködésben igyekszem a saját stílusomat követni, sportos és elegáns között félúton. Mérsékelten járok el emberek közé és pont a csodabogárságom miatt nem találom helyem hobbik, életfelfogás, életvitel, beszédtémák terén...
Ha van is rajtam kívűl az ismerőseim között, nem tudom róla.
Ami engem illet, fogalmam sincs. Csendes is vagyok visszahúzódó is. Meg nem is nagyon megy a kommunikáció. Fogalmam sincs miért alakult így.De szinte mindennap szomorkodom miatta...
# 13 voltam.
Egyébként nekem sok fura, csodabogár, nehezen megérthető és esetleg elviselhető ismerősömnek nemhogy van párja, hanem akár az esküvőjére készül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!