Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez miért van fiúk-lányok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért van fiúk-lányok? Másoknak mik a tapasztalatai?

Figyelt kérdés
Akár milyen kedves, aranyos lánnyal randiztam, soha nem lett belőle semmi. Hiába beszélgettünk át napokat és éjszakákat, mindig lekoptattak ilyen-olyan kifogásokkal. (nincs meg a kémia és hasonlók). Aztán pár hónapja meglett a jogsim, vettem egy kocsit, és azóta már a 2. csaj szeretne velem járni. Írogatnak facen, próbálják fenntartani a beszélgetést, érdeklődnek irántam, bedobják, hogy menjünk el ide oda kirándulni stb... Szóval tényleg teljesen mindegy hogy ki vagyok, ennyire az meghatározó a kocsi? És légyszi ne gyertek az olyan válaszokkal, hogy "azért mert rossz pénzéhes anyagias ribiket fogtam ki.) Eleve nem kezdek plázacica züllött ribikkel. Volt olyan lány köztük, aki a született jókislány, 21 évesen még szűz volt, de már az első randin ráterelte a beszélgetést a kocsira, megkérdezte van-e jogsim, meg elmesélte, hogy neki melyik a kedvenc BMW típusa. Volt aki ilyen tök elvont bölcsész csaj volt. Szóval egyikőjük sem az a fajta, akiről már ránézésre is tudod hogy "olyan." Jah és ne írjátok azt se, hogy "az én barátomnak nincs, és nem is érdekel hogy lesz-e, én nem várom el hogy legyen." Minden nő ezt állítja magáról, még egy olyan ismerősöm is, aki nem hajlandó beülni olyan autóba, amiben nincs klíma.

2017. szept. 20. 13:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
4# Nekem CE jogosítványom van, saját pénzből csináltam és most saját lakásra gyűjtök. Mindezt 24 évesen, mégsem vonzom a nőket. Ugyan úgy leszarnak mint előtte. Autóm is van.
2017. szept. 20. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!