Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Regisztráljak társkeresőre?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Regisztráljak társkeresőre? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés

21 éves nő vagyok, egyetemre járok, és még nem volt párkapcsolatom.

Két sráccal voltam közelebbi viszonyban, de hamar kiderült, hogy nekik csak 1-1 alkalomra kellettem volna, így végül nem lett ezekből semmi.

Nem a férjemet keresem, de szeretnék egy 'normális', hosszabb távú kapcsolatot, ahol számíthatok én is a partneremre, és persze ő is rám.

Egyetemen erre semmi esély nem látok, lerészegedő hallgatótársak vesznek körül, akik másnap az emlékezés halovány jeleit sem mutatják. Félreértés ne essék, nincs bajom az alkohollal, sőt szeretem én, de van egy határ, amit nem alulról szeretnék súrolni (mondjuk a tablettás bor vagy a bolti pálinka nálam nem jöhet szóba).

Kétségbeesésemben már olyanokon gondolkozok, hogy örökre egyedül maradok, de nyilván ezt nem szeretném.

Egyedüli, használható megoldásként az online felület jutott eszembe. És nem a Ti*der, az nem nekem való.

Szerintetek regisztráljak 21 éves létemre egy online társkeresőre?

2017. szept. 18. 21:09
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Kérdező, nyugodtan regisztràlhatsz, nem vesztesz vele semmit., àm sokat nyerhetsz. Vagy esetleg nincs valami hobbid amivel kapcsolatban tudnàl ismerkedni? Ha pl szeretsz olvasni mint én, vannak a neten könyves csoportok amihez csatlakozhatsz. Ott is vannak pasik. Igaz nem sokan, de akadnak:). Olyanokkal nem szerencsés összejönni akiket még évekig làtni fogsz. Szakítàs utàn nagyon kellemetlen lenne összefutni az egyetem miatt. Szóval ezt jól gondold meg. Nàlam személy szerint mindig is elv volt, hogy osztàly / iskolatàrsakkal, később munkahelyen , baràti körből nem jövök össze senkivel. Ìgy nekem a net adta magàt. Fiatalabb koromban még chaten ismerkedtem, lazàbban, nem túl komolyan , még így is lett 2 kapcsolatom, aztàn tértem àt tàrskeresőre , ahol 6 hónap kellett csak, és megismertem a szerelmem, akivel majdnem 6 éve össze is hàzasodtunk:) Kell hozzà türelem, és persze szelektàlni, ahogy a való életben sem jönnél össze akàrkivel, de megéri.
2017. szept. 21. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!