Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Regisztráljak társkeresőre? Mi a véleményetek róla?
21 éves nő vagyok, egyetemre járok, és még nem volt párkapcsolatom.
Két sráccal voltam közelebbi viszonyban, de hamar kiderült, hogy nekik csak 1-1 alkalomra kellettem volna, így végül nem lett ezekből semmi.
Nem a férjemet keresem, de szeretnék egy 'normális', hosszabb távú kapcsolatot, ahol számíthatok én is a partneremre, és persze ő is rám.
Egyetemen erre semmi esély nem látok, lerészegedő hallgatótársak vesznek körül, akik másnap az emlékezés halovány jeleit sem mutatják. Félreértés ne essék, nincs bajom az alkohollal, sőt szeretem én, de van egy határ, amit nem alulról szeretnék súrolni (mondjuk a tablettás bor vagy a bolti pálinka nálam nem jöhet szóba).
Kétségbeesésemben már olyanokon gondolkozok, hogy örökre egyedül maradok, de nyilván ezt nem szeretném.
Egyedüli, használható megoldásként az online felület jutott eszembe. És nem a Ti*der, az nem nekem való.
Szerintetek regisztráljak 21 éves létemre egy online társkeresőre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!