Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Regisztráljak társkeresőre?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Regisztráljak társkeresőre? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés

21 éves nő vagyok, egyetemre járok, és még nem volt párkapcsolatom.

Két sráccal voltam közelebbi viszonyban, de hamar kiderült, hogy nekik csak 1-1 alkalomra kellettem volna, így végül nem lett ezekből semmi.

Nem a férjemet keresem, de szeretnék egy 'normális', hosszabb távú kapcsolatot, ahol számíthatok én is a partneremre, és persze ő is rám.

Egyetemen erre semmi esély nem látok, lerészegedő hallgatótársak vesznek körül, akik másnap az emlékezés halovány jeleit sem mutatják. Félreértés ne essék, nincs bajom az alkohollal, sőt szeretem én, de van egy határ, amit nem alulról szeretnék súrolni (mondjuk a tablettás bor vagy a bolti pálinka nálam nem jöhet szóba).

Kétségbeesésemben már olyanokon gondolkozok, hogy örökre egyedül maradok, de nyilván ezt nem szeretném.

Egyedüli, használható megoldásként az online felület jutott eszembe. És nem a Ti*der, az nem nekem való.

Szerintetek regisztráljak 21 éves létemre egy online társkeresőre?

2017. szept. 18. 21:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
9. Az még véletlen sem jut eszedbe, hogy ha 10 év alatt nem voltál képes párt találni pedig szándékodban állt, akkor ott nem mindenki másban van a hiba, hanem veled nem stimmel valami? Érdemes lenne magadba nézni, hogy te mit rondasz el.
2017. szept. 19. 18:43
 12/21 anonim ***** válasza:
#7 Egyet értek minnél többet tanúl az ember annál inkább rájön mennyi mindent nem tud még!
2017. szept. 19. 18:44
 13/21 anonim ***** válasza:
#10 "vonaglani" Tetszik.Istenem ez az oldal jobb mint a Családi Lap anno :D
2017. szept. 19. 18:51
 14/21 anonim ***** válasza:
13. Most miért? Na jó, akkor táncolni...
2017. szept. 19. 18:55
 15/21 anonim ***** válasza:

11 a személyeskedés hogy jön ide? vagy te egy frusztrált nő vagy, akire nem írtak rá a társkeresőkön, de elutasít mindenkit pedig szeretne párt? Amúgy képzeld nem.

Amikor vagy pszichopata a másik és kiakad, vagy tilt ha nem írok rá egy napig, mert izé, mondjuk nem volt rá lehetőségem, de ő sosem keresne.

vagy azért van fent, mert unatkozik és szereti fotózgatni magát, majd visszacsatolást kapni, vagy szimplán olyat keres, aki szórakoztatja.

Vagy mindenkit elutasít mert nem úgy áll a haja, nem úgy öltözködik, nem úgy fúj a szél, ahogy ő akarja. aztán meg jön a "nincs normális pasi" szöveg.

te melyik vagy hmmm? ha már személyeskedsz

2017. szept. 20. 11:44
 16/21 anonim ***** válasza:

15.

Nem volt a kérdésemben semmi személyeskedés. Szimplán csak megkérdeztem , hogy nem gondolkodtál- e el rajta, hogy ha ennyire nem tudsz magadnak találni valakit, 10 ÉVE, azért miért a nőket kell hibáztatni? Amikor ilyen esetben mindig azzal a személlyel van valami gubanc aki a többieket okolja a saját sikertelenségéért. Ugyanis a kudarcnak oka van. Tudod nem a víz a hülye, ha a kacsa nem tud úszni.

Talán nem olvastad a 10-es választ, az az enyém volt, tehát egyik típusú frusztrált nő sem vagyok.

Olyan vagyok aki netes társkeresőn talált párt (egy férfit) és ez mindössze 6 hónapig tartott. NEKI még kevesebb ideig FÉRFI létére, mert csak 2 hete volt fent mikor megismerkedtünk. Tehát van tapasztalatom a dologban, és a férjem is mesélte, hogyan választott ki engem.

Nem utasította el minden nő, és nem csak szórakozni akart mindegyik. Szóval nem kell a kamu szöveg, hogy az összes nő csak szórakozni jár társkeresőre vagy nem válaszolnak a pasiknak/elutasítanak stb stb.

A legjobb barátom is netes társkeresőn talált párt, 8 hónappal ezelőtt. Ő sem számolt be ilyenekről. 1 hónap alatt összejött neki is, pedig se pénze, se kocsija, se kockás hasa és kigyúrt teste nincs. A lány is csinos, teljesen normális. Vannak más férfi ismerőseim akik így találtak párra, és ő sem rinyálnak a társkeresőkről. Fél, 1 éven belül mindegyiknek lett párja. Úgyhogy nem kellenek a kifogások. Vagy találj ki jobb ürügyet.

2017. szept. 20. 14:39
 17/21 anonim ***** válasza:

ki mondta hogy az összes?

töltsd már ki a dühödet máshol, a többség, és nem az összes.

2017. szept. 20. 15:11
 18/21 anonim ***** válasza:
Milyen dühömet? Nem mérges vagyok, hanem fárasztó a sok kamu szöveg, nyafogás, rinyálás, és megtéveszti azokat akik fontolgatják, hogy regisztrálnak ilyen oldalra. De ha neked jó, hogy becsapod magad, akkor vigasztalódj azzal, hogy "a többség csak szórakozik". Attól még te vagy a hibás azért, mert nem találsz nőt magadnak 10 éve, frusztrált is ezért vagy. Nem én vagyok az aki nem kell senkinek, hanem te. Na csá.
2017. szept. 20. 15:42
 19/21 anonim ***** válasza:

Egyetemen tényleg nem lehet ismerkedni.. az órákon a saját szaktársakkal vagy, akikkel semmiképp sem jönnék össze. Órán kívűl meg megy mindenki a maga dolgára. A bulikban a fiúk célja, h megcsókoljanak, ágyba vigyenek, de másnapra már el is felejtenek, szerintem a buli nem alkalmas arra, hogy találjunk párt..

Én most hitgyülekezetbe szeretnék menni, nagyon sok barátnőm ott találta meg a szerelmét, próbáld ki te is, ha van a közelben.

Menj el az egyetem által hirdetett programokra például túrázás, biciklizés, sport napok.Én is abban reménykedek, majd ott akad talán.

19/L Debrecen

2017. szept. 21. 10:43
 20/21 anonim ***** válasza:
befejezted 18 as? köszi
2017. szept. 21. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!