Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 20-30 éves nőktől kérdezem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-30 éves nőktől kérdezem, szerintetek a tulajdonságaim közül melyik a legvisszataszítóbb?

Figyelt kérdés

Szeretnék javítani magamon, hogy könnyebben találjak párt és ne szaladjon el 1000 ből 999 nő az első randin tőlem ha megismer.

Szóval ezek közül melyik a leg gázabb, de javítható tulajdonságom?

- túlgondolkozok dolgokat

- tapasztalatlan vagyok a szexben

- sosem élek társasági életet

- az öltözködésem ennyiből áll: pulcsi póló farmer. mindig.

- túlérzékeny vagyok (érzékenyebben érintenek dolgok, így kerülöm a konfliktusokat)

- nem szeretnék budapesten lakni

2017. szept. 17. 22:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Túlérzékenység kicsit zavarna. A többi nem.
2017. szept. 18. 00:37
 12/18 anonim ***** válasza:

szerintem az a legvisszataszítóbb hogy itt sajnáltatnod magad meg önigazolásra vársz tőlünk hogy szar alak vagy ahelyett hogy felemelnéd a seggedet, változtatnál első sorban a hozzáállásodon másodsorban az életeden, azon tulajdonságaidat erősítenéd amikben jó vagy és saját erőből építenél önbizalmat magadnak.

ez lényegesen vonzóbbá tenne minden nő társam szemében!

üdv 23L

2017. szept. 18. 00:49
 13/18 anonim ***** válasza:

Az öltözködésedre gyanakszom,mert a többi nem gàz.

Ha valami nagypapàs stílusú pulcsid meg farmered van,na attól én is menekülnék.Meg esetleg ha valami teszetosza viselkedés is van benned és ha unalmas vagy akkor az is gàz.

Tehàt az öltözkődés.Ha pl kinyúlt,idétlen mintàs (mondjuk rénszarvasos)pulcsi van rajtad.Alatta pizsamaszabàsú ing,aminek kilàtszik a gallérja,hozzà bő,alaktalan,kitérdelt farmer és makkos cipő.Na az ilyen stílustól rosszul vagyok!

2017. szept. 18. 07:02
 14/18 anonim ***** válasza:
A túlérzékenységed nem valami férfias.
2017. szept. 18. 08:29
 15/18 anonim ***** válasza:

A legtöbb tetszik és/vagy én is ilyen vagyok. Budapesti vagyok, de a legfőbb vágyam innen elköltözni... Illetve nem, első helyen a kertesház, második helyen, hogy lehetőleg ne nagyvárosban.

A túlérzékenységgel nem tudnék mit kezdeni. :( Amúgy meg én is az vagyok sajnos!

2017. szept. 18. 08:32
 16/18 anonim ***** válasza:

Ezek mindegyike külön-külön is, de együtt meg kimondottan - kivéve az öltözködést és hogy nem szeretsz Budapesten lakni.

Milyen kapcsolatot képzelsz el?

Szex nem működik, emiatt még a te érzékeny lelked sértődik meg, nem mentek el sehova és ha elmegy nélküled jól éreznimagát, akkor azt túlgondolod és megsértődsz??

Szerinted erre kinek lenne igénye?

Viszont ezek mind csak rajtad állnak, ha akarsz, tudsz rajta változtatni.

2017. szept. 18. 10:57
 17/18 anonim ***** válasza:
Nálam kizáró a tapasztalatlanság és az, hogy nem akarsz Budapesten élni.
2017. szept. 18. 11:11
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem mondanám visszataszítónak, de ami nálam ebből abszolút kizáró ok, az, hogy nem akarsz Budapesten lakni, én meg sehol máshol nem tudnám elképzelni az életemet.

Az öltözködés taszító, amennyiben elegáns rendezvényekre is farmerben állítanál be, mondván " nekem ez a stílusom, és ennyike". Hétköznapra teljesen jó, de esküvőn, színházban nem égetném magam ilyen párral.

A többi nem vészes (amennyiben a túlérzékenység nem azt jelenti, hogy hatszáz piti dolgon duzzogsz meg hisztizel).

2017. szept. 18. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!