Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jön be a lányoknak a magas, és vékony testalkatú fiúk?
Én 190 centi magas, 70 kiló, és 20 éves vagyok. De nem volt még barátnőm. És a legtöbb lány rám se néz, tehát én úgy látom hogy inkább a nagyon izmos és a nem túl magas fiúk tetszenek a lányoknak.
Vannak ilyen lányok akiknek ez a testalkat tetszik? Vagy fogadjam el a sorsomat, hogy barátnő/feleség nélkül fogok élni magányosan?:(
ÉS ÚJRA!!!
Megérkezett a magas-vékony srác! :D
Én ismertem egy ugyanilyen paraméterű srácot régebben. Okos, vicces gyerek volt, tapadtak rá a csajok. De nem ám az átlagosak, hanem olyanok, hogy ha nem látom, tuti nem hiszem el.
Szóval nem ezen múlik a dolog, hanem azon, hogy milyen a kiállásod, eszed, humorod, stb...
Lesz olyan, akinek nem fogsz tetszeni, de minden kategóriára elmondható, hogy valakinek úgysem tetszik.
A legtöbb nőnek a magas ÉS izmos férfiak tetszenek. Van akiknek elég, ha csak magas, viszont a határozottság és férfiasság számukra is fontos. Tehát az alkatod mellett ezen is kellene fejlesztni.
Mindazon által sokkal szerencsésebb vagy, mint egy alacsony (és majdnem mindegy, hogy mennyire sportos vagy vékony) férfi, mert a legtöbb nőnek feltétel a magasság és kizáró ok, ha alacsony, ott tényleg kell villantani.
A biztonságérzet nettó süket duma, csak korrektebbül hangzik, mint az igazság, hogy státusz szimbólum egy nagydarab pasival mutatkozni.
Legyél tökösebb, az sokat fog javítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!