Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem jön be a lányoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jön be a lányoknak a magas, és vékony testalkatú fiúk?

Figyelt kérdés

Én 190 centi magas, 70 kiló, és 20 éves vagyok. De nem volt még barátnőm. És a legtöbb lány rám se néz, tehát én úgy látom hogy inkább a nagyon izmos és a nem túl magas fiúk tetszenek a lányoknak.

Vannak ilyen lányok akiknek ez a testalkat tetszik? Vagy fogadjam el a sorsomat, hogy barátnő/feleség nélkül fogok élni magányosan?:(

2017. szept. 17. 19:13
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
32%
Nekem ilyen barátom volt. Fülig szerelmes voltam belé, sosem éreztem ilyet, tipikusan nem az a páwagyerek volt, egyszerű srác. Ő vette el a szüzességem is. Aztán szakított velem, máig sem tudom, hogy miért. Teljesen összetörte a szívemet.
2017. szept. 17. 21:53
 22/30 anonim ***** válasza:
0%

ÉS ÚJRA!!!

Megérkezett a magas-vékony srác! :D

2017. szept. 17. 21:55
 23/30 anonim ***** válasza:
Akik annyira gyakorikerdesek.hu függőek hogy tudják ki az magas+vékony gyerek, nem érzik saját magukat rosszul emiatt, hogy ilyeneket tudnak?
2017. szept. 17. 23:18
 24/30 anonim ***** válasza:

Én ismertem egy ugyanilyen paraméterű srácot régebben. Okos, vicces gyerek volt, tapadtak rá a csajok. De nem ám az átlagosak, hanem olyanok, hogy ha nem látom, tuti nem hiszem el.

Szóval nem ezen múlik a dolog, hanem azon, hogy milyen a kiállásod, eszed, humorod, stb...

Lesz olyan, akinek nem fogsz tetszeni, de minden kategóriára elmondható, hogy valakinek úgysem tetszik.

2017. szept. 17. 23:26
 25/30 anonim ***** válasza:

A legtöbb nőnek a magas ÉS izmos férfiak tetszenek. Van akiknek elég, ha csak magas, viszont a határozottság és férfiasság számukra is fontos. Tehát az alkatod mellett ezen is kellene fejlesztni.

Mindazon által sokkal szerencsésebb vagy, mint egy alacsony (és majdnem mindegy, hogy mennyire sportos vagy vékony) férfi, mert a legtöbb nőnek feltétel a magasság és kizáró ok, ha alacsony, ott tényleg kell villantani.

A biztonságérzet nettó süket duma, csak korrektebbül hangzik, mint az igazság, hogy státusz szimbólum egy nagydarab pasival mutatkozni.

Legyél tökösebb, az sokat fog javítani.

2017. szept. 18. 08:04
 26/30 anonim ***** válasza:
41%
20-as válaszolónak: férfiaknál a fizikai erőnek azért van jelentősége, egy erőtlen férfi mitől férfias?
2017. szept. 18. 08:10
 27/30 anonim ***** válasza:
26 a fizikai erőt ki lehet egyenlíteni egy 2000 forintos késsel, esetleg egy pisztollyal.
2017. szept. 18. 08:30
 28/30 anonim ***** válasza:
27-es: hogyha az üvegből egy dugót sem tud kihúzni, mert nincs ereje, azt is késsel, vagy pisztollyal?? Hahaha :)
2017. szept. 18. 09:30
 29/30 anonim ***** válasza:
28 úgy látom nem volt még dolgod ezzel a két tárggyal. Egy kisgyerek is meg tudna ölni egy kigyúrt állatot, láttam már pár dolgot
2017. szept. 18. 09:41
 30/30 anonim ***** válasza:
Egyszerűen nem jön be, és kész. :-)
2017. szept. 19. 09:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!