Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jön be a lányoknak a magas, és vékony testalkatú fiúk?
Én 190 centi magas, 70 kiló, és 20 éves vagyok. De nem volt még barátnőm. És a legtöbb lány rám se néz, tehát én úgy látom hogy inkább a nagyon izmos és a nem túl magas fiúk tetszenek a lányoknak.
Vannak ilyen lányok akiknek ez a testalkat tetszik? Vagy fogadjam el a sorsomat, hogy barátnő/feleség nélkül fogok élni magányosan?:(
"Az meg egyenesen botrányos ha rossz még a tartása is, meg idétlenül lépked."
Nem vagyok ronda lány, csinosnak tartanak, de komolyan nagyon válogatós. Elkezdenek mutogatni pasikról képeket, nem igazén mozgat meg, de ez azt is eredményezi, hogy aki viszont megtetszik, az tényleg megtetszik.
Nem rég ez egy hasonló testalkatú sráccal esett meg.
Mivel én nem vagyok soványka, hanem van mellem, fenekem, nyilván nem ezt keresem, de ő már 2. ilyen kaliberű srác volt aki nagyon nagyon vonzott.
Ráadásul van párja mindkettőnek, (nekem is), szóval nem ezen múlik a dolog. Barátom is ennyi volt, amikor összejöttünk, bár ő azóta elég sokat felszedett, már-már túl sokat.:D
Ha téged ennyire zavar, ahogy írta valaki,érdemes eljárni edzeni, súlyzózni.
Már mástól is hallottam, hogy anno elfújta a szél és csontváz volt, és csak nagyokat néztem, mert ezt megtudtam, hogy ilyen is volt.
"Szó szerint elfújja őket a szél, én komolytalannak is tartom, mert hogy tudna megvédeni? Az meg egyenesen botrányos ha rossz még a tartása is, meg idétlenül lépked."
És ha nincs pasid akkor ki véd meg, cicabogár?
Vékony testalkatú vagyok, nincs bajom azzal, hogyha random embereknek a neten nem jön be, de ez a megvédés érv nevetséges. Egy kigyúrt csávó sem feltétlen tudna megvédeni, ráadásul kitől?
"enni kell adni a pasinak"
Egy kisgyereknek max., az minden, csak nem ferfi, aki meg taplalkozni is keptelen magatol.
Azért a 70 kg ilyen magassághoz tényleg nagyon kevéske.
Régen én is ennyi voltam csak nálad alacsonyabb, 184 cm. Mindenkitől megkaptam hogy nagyon vékony vagyok, híznom kéne stb. És én sem tetszettem magamnak. Aztán elkezdtem sportolni és jöttek fel rám a kilók. Első körben 5 kilót szedtem fel és normál testalkatom lett. Tavaly ősszel elkezdtem kondiba járni és ma már a 90-hez közelítek lassacskán, de még így sem vagyok az a nagy kétajtós szekrény, pedig nagyrészt izom jött fel rám. Persze 1000x jobban nézek ki, rengeteg pozitív visszajelzést kapok a külsőmmel kapcsolatban, főleg azoktól akik ismertek már 4-5 évvel ezelőtt is és tudták hogy néztem ki gebén.
Szóval a lényeg, hogy kezdj tömegnövelő étrendbe és súlyzós edzésbe és 1 év után tök jól fogsz kinézni, de 2-3 év mindenképp kell egy jó forma kialakításához.
Nekem sem tetszenek az ilyen fiúk.
A magas vagy átlagos magasságú, sportos, széles vállú, nagyobb darab fiúk tetszettek mindig.
Nem bunkóságból, egyszerűen ezt tartom vonzónak és férfiasnak. Egy nagyon vékony fiúról nekem is az jut eszembe, hogy simán le tudnám csapni (bár semmi hajlamom ilyesmire, ez csak egy szomorú tény), és semmi vonzódás nem marad bennem.
14 és egy kigyúrt megvédett volna? Hagyjuk már!
A fizikai erőnek manapság már nincs jelentősége. Az más, hogy nyilván esztétikailag egy elhízott/kigyúrt srác jobban néz ki, ezt nem vitatom, de ez akkor is életképtelen érv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!