Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet normális konzervatív lányokkal ismerkedni?
Egyébként ez alatt a "rend" alatt mit kell érteni? A "szodómia, szodómia, fúj, fúj"-ozós társasághoz hasonlót?
Mert tudod, a nőknek nem a konzervatívakkal, hanem a bohócokkal van bajuk.
Azért örülök, hogy a lány bizonyíték arra, hogy le lehet vetkőzni az otthonról hozott "konzervativizmust", bármi is legyen az... (mert abban szinte teljesen biztos vagyok, hogy a világ nagy konzervatív gondolkodói nem a fúj meleg, fúj migráncsban definiálták az egészet).
Amúgy ne izgulj, majd felnősz egy nap, benő a te fejed lágya is. Olyan fiatalon, mint te mindenki elkövet 1-2 kilengést, ki szélső-balos punk lesz, ki wannabe náci.
Így 38 évesen meg azt gondolom, hogy sok tekintetben konzervatív vagyok, más téren erősen liberális, de egy biztos, hogy nem az határoz meg engem, hogy kit gyűlölök (btw senkit)
Valahogy nem lehetne mégis bekerülni A rendbe?
Engem marhára érdekel. Ha jól értem, akkor tele vagytok marha jó fej, normális csajokkal, akik nem kellenek nektek. Komolyan, vegyetek be, légyszi légyszi légyszi
Amit te leírsz, minden, csak nem "normális". Van tényleg normális konzervatív ismerősöm, hát ő bottal nem piszkálna meg egy ilyen szektás barmot.
Ha hasonszőrűt keresel, mint te magad, akkor keress vmi hasonló fórumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!