Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem lehet normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet normális konzervatív lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
A probléma egy pár éve még egyáltalán nem zavart de mostanában nagyon. A családom, a barátaim többsége mind konzervatívak, nem vagyunk se b*zi fanok, se migráns simogatók... Több barátnőm is volt már, legtöbbjüket nem is érdekelte a politika, tehát összességében elég sekélyesek voltak... De én már 26 leszek, szeretnék egy komoly lányt magam mellé. Tehát nem ilyen Kárpátia pólós tankerekre gondolok akik csak Trianonoznak egy jót, hanem valóban művelt nőkre akik tisztelik a tradíciókat. Tagja vagyok egy (konzervatív)rendnek, nemrég avattak és ott megismerkedtem egy lánnyal akinek az apja szintén tagja a rendnek. Szinte az első pillanattól kezdve passzoltunk, megvolt a vonzalom és szinte mindenről tudtunk beszélgetni. Elkezdtünk találkozgatni, erre most pénteken egy találkán bevallotta a lány hogy ő nem ért egyet az apjával, se a rendünkkel... de ezen nem akar az apjával összeveszni, apjának most nincsen párja ezért elkíséri hogy ne menjen egyedül. Be sem akar lépni az apja után a rendbe(várományos lenne, felmenő nélkül piszok nehéz bekerülni). Azóta nem beszéltünk. Intelligens, okos csajnak ismertem meg erre kiderül hogy ő is csak olyan agymosott mint a többi.

#társkeresés #konzervativizmus #alapvető különbségek
2017. szept. 16. 22:21
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
78%

Egyébként ez alatt a "rend" alatt mit kell érteni? A "szodómia, szodómia, fúj, fúj"-ozós társasághoz hasonlót?

Mert tudod, a nőknek nem a konzervatívakkal, hanem a bohócokkal van bajuk.

Azért örülök, hogy a lány bizonyíték arra, hogy le lehet vetkőzni az otthonról hozott "konzervativizmust", bármi is legyen az... (mert abban szinte teljesen biztos vagyok, hogy a világ nagy konzervatív gondolkodói nem a fúj meleg, fúj migráncsban definiálták az egészet).

Amúgy ne izgulj, majd felnősz egy nap, benő a te fejed lágya is. Olyan fiatalon, mint te mindenki elkövet 1-2 kilengést, ki szélső-balos punk lesz, ki wannabe náci.

Így 38 évesen meg azt gondolom, hogy sok tekintetben konzervatív vagyok, más téren erősen liberális, de egy biztos, hogy nem az határoz meg engem, hogy kit gyűlölök (btw senkit)

2017. szept. 17. 08:30
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
szerintem fidesz bulikban, esetleg kurzilóban találhatsz ilyen cerkófmajom forma neked való nőt.
2017. szept. 17. 09:17
 23/26 anonim ***** válasza:
48%
Ott égtem ki, hogy a nőidet nem érdekelte politika, tehát sekélyesek voltak. Ha tudnál gondolkodni, mondanám, hogy ezt gondold át, de inkább csak azt mondom, hogy remélem, sose szaporodsz. Véletlenül örökítenéd ezt az ordas nagy baromságot.
2017. szept. 17. 09:33
 24/26 anonim ***** válasza:
58%

Valahogy nem lehetne mégis bekerülni A rendbe?

Engem marhára érdekel. Ha jól értem, akkor tele vagytok marha jó fej, normális csajokkal, akik nem kellenek nektek. Komolyan, vegyetek be, légyszi légyszi légyszi

2017. szept. 17. 10:07
 25/26 anonim ***** válasza:
59%
Sok normális nő van, de nekik nem a magadfajta hibbantak kellenek.
2017. szept. 17. 12:48
 26/26 anonim ***** válasza:
59%

Amit te leírsz, minden, csak nem "normális". Van tényleg normális konzervatív ismerősöm, hát ő bottal nem piszkálna meg egy ilyen szektás barmot.

Ha hasonszőrűt keresel, mint te magad, akkor keress vmi hasonló fórumot.

2017. szept. 18. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!