Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem lehet normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet normális konzervatív lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
A probléma egy pár éve még egyáltalán nem zavart de mostanában nagyon. A családom, a barátaim többsége mind konzervatívak, nem vagyunk se b*zi fanok, se migráns simogatók... Több barátnőm is volt már, legtöbbjüket nem is érdekelte a politika, tehát összességében elég sekélyesek voltak... De én már 26 leszek, szeretnék egy komoly lányt magam mellé. Tehát nem ilyen Kárpátia pólós tankerekre gondolok akik csak Trianonoznak egy jót, hanem valóban művelt nőkre akik tisztelik a tradíciókat. Tagja vagyok egy (konzervatív)rendnek, nemrég avattak és ott megismerkedtem egy lánnyal akinek az apja szintén tagja a rendnek. Szinte az első pillanattól kezdve passzoltunk, megvolt a vonzalom és szinte mindenről tudtunk beszélgetni. Elkezdtünk találkozgatni, erre most pénteken egy találkán bevallotta a lány hogy ő nem ért egyet az apjával, se a rendünkkel... de ezen nem akar az apjával összeveszni, apjának most nincsen párja ezért elkíséri hogy ne menjen egyedül. Be sem akar lépni az apja után a rendbe(várományos lenne, felmenő nélkül piszok nehéz bekerülni). Azóta nem beszéltünk. Intelligens, okos csajnak ismertem meg erre kiderül hogy ő is csak olyan agymosott mint a többi.

#társkeresés #konzervativizmus #alapvető különbségek
2017. szept. 16. 22:21
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
61%

Ezaaazzz! Adj annak a 21 éves kis csitrinek! :D Amúgy teljesen komolyan, szerintem is idegesítő és nem tudom, mit képzel magáról az a 21 éves poronty.

A választ befolyásolja, hogy mit értesz konzervatív alatt. Lehet ez egy politikai fogalom is, és akkor a magukat konzervatívnak nevező pártok (Fidesz-KDNP, Jobbik és Bokros Lali MAMA pártja) hívei közt kellene keresned fiatal lányokat. A Jobbikban inkább a tankeres verziót találod többnyire, a Fideszt meg akár szeretjük, akár nem, de kezdenek kiöregedni, a fiatalság amúgyis keveset foglalkozik a politikával. Ahhoz képest én mindig kifogtam a konzervatív fideszes lányokat... Cserélnünk kellene :D Szívesen átküldeném neked ezt a szerencsét.

2017. szept. 16. 23:07
 12/26 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem pont az nem normalis, amit te annak tartasz.

Primitiv vagy 0 toleranciaval, es a te agyadat mosta at a szekta.

2017. szept. 16. 23:18
 13/26 A kérdező kommentje:
Nem támogatok egyetlen parlamenti pártot sem. A személyeskedések meg nem érdekelnek, ne is próbálkozzatok. Én tudom magamról azt amit ti nem, hogy mennyit érek és milyen vagyok. Csak a hülye lövöldözik vaktölténnyel... Szóval ha nem a témához kapcsolódik hanem a személyemet szeretnéd kommentelni, nyiss nyugodtan egy új threadet és hajrá ((:
2017. szept. 16. 23:22
 14/26 anonim ***** válasza:
Saturday Night Troll Section. :D
2017. szept. 16. 23:23
 15/26 anonim ***** válasza:
0%
Hát itt maximum szélsőliberális feminista lányokkal tudnál ismerkedni, de őket már elijesztetted:D.
2017. szept. 16. 23:23
 16/26 anonim ***** válasza:
90%

Ugyan, kérlek. Annyira beloptad magad itt mindenki szívébe, hogy egymást licitálva várjuk, hogy melyikünk ismerhetné meg elsőként ezt a komplex jellemet.

Tudom, konzervatív körökben a társadalomtudományok megítélése nem igazán örvend osztatlan sikernek, de ennek ellenére hatalmas szeretettel ajánlom neked Andorka Rudolf: Bevezetés a szociológiába c. könyvét, külön kiemelve a Konzervatív és radikális elméletek c. fejezetet.

2017. szept. 16. 23:41
 17/26 anonim ***** válasza:
35%
Azért mert kihaltak, már csak konzerv lányok vannak. :D MGTOW legyen veled:D
2017. szept. 16. 23:50
 18/26 anonim ***** válasza:
92%

Bárhol :(

Sajnos :(

Pont azt látom, hogy mennyire népszerűek manapság ezek az ordas eszmék akár a nők körében is, és sajnos pont azok, akik európai gondolkodásmóddal bírnak, ők vonulnak ki elsőként a közbeszédből, és gyakran az országból is.

Egyébként szomorú, hogy ma 2017-ben Magyarországon egy konzervatív első 2 ön-definíciós pontja a homoszexualitás és a menekültek.

2017. szept. 17. 07:29
 19/26 anonim ***** válasza:
74%

Elég intelligensnek hatottak az általad leírtak amíg el nem jutottál ehhez a rend dologhoz. Mondjuk nekem ez a migráns simogatós dolog is elég visszataszító.

Szerintem aki ezeket a kifejezéseket használja az korlátolt. Szeretheti valaki a hazáját ezek nélkül is. Aki ilyen szavakat használ az gyűlöletkeltő. Ugyanúgy ahogy ezek a kárpátiások meg harcos polosok. Egyszerűen nem érdekel a mögöttes gondolat, a rasszizmus az mindig rasszizmus akárhogyan csomagoljuk.

Nem szeretnélek elszomorítani de az intelligencia ismérve többek között ez is.

A differencia az, hogy én elfogadom ha valaki ezen eszmék mentén éli az életét és bár nem értek vele egyet nem próbálom meg megtériteni úgymond, pusztán nem foglalkozom vele. Nyilván ebben nőttél fel és ez lett számodra az...irányadó eszme.

Egyébként meg azt sem értem, hogy mitől lesz egy rend konzervetív amit itt leírtál?

A rasszizmus és a homofóbia szerintem idejétmúlt primitív dolgok. És nem, nem vagyok meleg.

Tájékozottnak vallom magam a világ dolgaiban, szeretek olvasni, művelődni. Szerintem ez jellemzi az intelligenciát. A szélesebb tudás és perspektíva utáni vágyat.

Én hiszek a human solidarityben. És az az ember aki különbséget tesz két ember között a bőrszíne vagy a vallása miatt az primitív.

Szóval csak a magam szemszögéből tudok választ adni a kérdésedre.

Igaz, hogy kicsit idősebb vagyok mint te de még azért fiatal vagyok -mások által csinosnak mondott- nem ribis, intelligens nő, ne haragudj de bottal nem piszkálnálak meg ilyen ideológiákkal.

Egy dologban igazad van. A hosszú tavú tervekhez nagyjából azonos nézetekre van szükség. Viszont az ilyen "rendek" általában valamilyen úgymond gyűlöletkampányra építenek amire a nők kevésbé fogékonyak mert teljesen máshogy működnek. Szóval csak annyit akartam kihozni a kissé hosszas monológommal, hogy valamiből lejjebb kell adnod ha az elkövetkezendő években szeretnél magad mellé valakit.

Sok sikert!

30/N

2017. szept. 17. 08:01
 20/26 anonim ***** válasza:
71%

@19: sajnos a nők nagy része sem ellenállóbb a gyűlöletkampányoknak (szerintem). Elég körülnézned a neten, hogy bizony a legaktívabb "migráncs", "libsi" kommentárok egy masszív részét nők adják.

Én a nemek helyett inkább ahhoz kötném a dolgot, amit magadról írsz. Hogy mennyire vagy tájékozott a világ dolgaiban, hogy mennyire fogadod el a propaganda fekete-fehér világképét.

Aki olyan közegben van, olyan mentalitással rendelkezik, hogy elhisz mindent, amit a szomszéd vagy a tv mond, az nem ellenálló, legyen férfi vagy nő.

2017. szept. 17. 08:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!