Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megéri azért meghalnom, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri azért meghalnom, mert nem kellek senkinek sem?

Figyelt kérdés
Olyan magányosnak érzem magam, és egyre inkább eljár felettem az idő. Már így is 25 éves vagyok, és még egy férfival se volt normális kapcsolatom. Anyám szerint hiába csinosítom magam, meg szépítem magam, ha nem néz rám a kutya sem.
2017. szept. 15. 14:56
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
ÉN magam, mivel normális életet akartam magamnak.
2017. szept. 15. 15:45
 32/33 anonim ***** válasza:
Az öngyilkosságot és ehhez hasonló hülyeségeket felejtsd el! "Már így is 25 éves vagyok..." Inkább azt mondanám,még csak 25 éves vagy, fiatal vagy még. Mostanában nem jött össze kapcsolat, később még összejöhet, de addig is, ne egyfolytában ezen kattogj, csinálj valamit, legyen hobbid, járj társaságba, képezd magad, bármit, csak élj! Legyen célod az életben, lásd meg a jó dolgokat is! Egyébként nekem se fényes az életem, inkább átlagosnak mondanám, leszámítva a párkapcsolatot, mert az sajnos egy nulla, de megölni magam emiatt nem fogom. Mindig találok valamit az életben,amit véghez akarok vinni, hallottan meg nem nagyon lehetne. Anyádra meg ne hallgass, szépítsd magad, legyél csinos, de ami nagyon fontos, az arckifejezés, nem mindegy,hogy mosolygós, vagy pedig borús, már-már haragos tekintet.
2017. szept. 15. 15:59
 33/33 anonim ***** válasza:
Én 28 vagyok de ugyan ilyen helyzetben. Mondjuk engem észre vesznek a pasik csak sose jön össze egy rendes kapcsolat. Sokszor én is azt érzem feleslegesen élek, mert nagyon magányos vagyok hosszú ideje.
2017. szept. 15. 19:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!