Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megéri azért meghalnom, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri azért meghalnom, mert nem kellek senkinek sem?

Figyelt kérdés
Olyan magányosnak érzem magam, és egyre inkább eljár felettem az idő. Már így is 25 éves vagyok, és még egy férfival se volt normális kapcsolatom. Anyám szerint hiába csinosítom magam, meg szépítem magam, ha nem néz rám a kutya sem.
2017. szept. 15. 14:56
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem elég ciki, ha valami nem tud boldog lenni manapság, amikor a legegyszerűbb és gondtalanabb az élet.
2017. szept. 15. 15:18
 12/33 anonim ***** válasza:
Mintha párszor már feltetted volna ugyanezt a kérdést..
2017. szept. 15. 15:18
 13/33 anonim ***** válasza:

Miért, ha meghalsz, akkor kelleni fogsz valakinek?

Lehet, nem arra kellene várnod, hogy valaki rád nézzen, hanem neked kellene ránézni valakire. Ez még nem merült fel benned, igaz?

2017. szept. 15. 15:19
 14/33 anonim ***** válasza:
10: komolyan ennyire fax vagy, hogy önhyilkosságra buzdítasz egy ismeretlent? Írtam neked. De most feljelentelek!
2017. szept. 15. 15:19
 15/33 anonim ***** válasza:

Ez nem érv. Az, hogy régen szarabb volt nem ad okot a nagy vidámkodásra, főleg, hogy most sem túl jó.

2017. szept. 15. 15:20
 16/33 anonim ***** válasza:
ne bántsátok már, a saját anyja így beszél vele. Van elég gondja. Több empátiát.
2017. szept. 15. 15:22
 17/33 anonim ***** válasza:

Hol látsz te ilyet? Belelátsz olyasmit ami nincs is benne. Maga az élet számoma borzasztó, ennyit mondtam csak. Én semmi vidámságot nem látok benne, de ki buzdított itt bárkit bármire is? A kérdező felnőtt ember, el tudja dönteni mit szeretne.

Én saját magamról írom amit írok, de számomra nincs remény.

2017. szept. 15. 15:23
 18/33 anonim ***** válasza:
53%
Mi nem túl jó most? Először az életben gyakorlatilag bárki megtehet bármit, nincsen szabályozva semmi, hogy a kovács fia csak kovács lehet és társai... Manapság mindenki azt csinál, amit akar, olyan lett az élet, mint egy nagyon-nagyon kidolgozott játék, ahol csak a fantáza szab határt az ember életének. Szóval aki ezzel nem tud mit kezdeni, az az ember elég szánni való.
2017. szept. 15. 15:25
 19/33 anonim ***** válasza:
17, írtam neked. Ja az is szarság. Irigass csak ide öngyilkosságra buzdító dolgokat. Te pl.miért élsz, ha szabad bekérdeznem, hogy cáfoljalak?
2017. szept. 15. 15:26
 20/33 anonim ***** válasza:
43%

Szia!

Na figyelj ide, azért mert te nem tudsz boldog lenni, ne rúgj bele másba. Meg lehet találni mindenben a boldogságot, a napsütésben, a természetben, egy kis galambban bármiben. Én jövök megyek, utazok, foci meccsre jártok, sportolok, szépségápolás, autókázom csak úgy, a szüleimmel vagyok, beszélgetünk tartalmasan, szeretkezem a barátommal, főzök, xbox, internetezem, filmezek, csinosítgatom a lakát, szeretem a munkám, időm nincs annyi szép dolog van az életben.

2017. szept. 15. 15:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!