Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri azért meghalnom, mert nem kellek senkinek sem?
menj el önkénteskedni.
jaaa, hogy ahhoz fel kell emelni a tepszit...
Sosem értettem azt, akinek öngyilkos hajlamai vannak.
Kelj fel, drogozd szét az agyad. Meghalsz? És? Keress fel bűnözőket pl helyi maffiózók, és lődd őket szitává. Max megölnek.
Kicsit kapd össze magad!
Lehet, hogy pont az a gond, hogy ilyen negatív a kisugárzásod.
Munkahelyen, edzésen, tanfolyamon, buszon, boltban: szinte bárhol lehet ismerkedni, ha nyitott szemmel jársz.
De akkor se lesz katasztrófa, ha kipróbálod az online társkeresőt, csak lazán kell tudni kezelni, hogy a többség csak szexelni meg szórakozni akar.
Szerezz barátokat! Rengeteg kapcsolat kezdődik úgy ma is, hogy két szinglit bemutatnak egymásnak a kerítő hajlamú ismerősök. :)
Addig pedig vesd be az abszolút szuperfegyvert: mosolyogj!
Az élet egy jókis 50-80 éven át tartó kínzás, ahol minden rosszul sikerül, mindig ráfaragsz, sosem lesz szerencséd. Ha éppen mégis jól mennek a dolgok, tuti, hogy valami váratlan rossz fog történni.
Ha el is érsz valamit, mások kiröhögnek, mert "nekik még több sikerült". Sosem lehetsz első, sosem fognak kedvelni, mindenki utálni fog.
Én is rég hulla lennék, ha nem ígértem volna meg valakinek, hogy nem teszem. Persze ettől még minden ugyanolyan szar, mint volt.
Sok értelme nincs az ún. "életnek". Élsz, mert muszáj. Alvás, munka, evés, kis kikapcs, evés, alvás, maszturbálás, időnként szex, evés, alvás. Hű, ez tényleg nagyon remek.
Mi a rák tartja életben az embereket, mi a fenétől tud boldog lenni bárki is? A gazdagnak születetteket leszámítva akik már 12 évesen milliomosok meg ilyesmi.
Mi a rák boldogság van egy ilyen világban amit élünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!