Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vegetáriánus / Vegán barátnő, de honnan?
Kedves Válaszadó!
Kérlek vedd figyelembe, hogy legfőbbképpen vegák-vegánok bevált tapasztalataira vagyok kíváncsi, (ami lehetőleg különbözik a Badoo, Tinder és társaitól beleértve a más társkereső oldalakat is, mert Én azzal nem jártam sikerrel).
Előre is Köszönöm a releváns válaszokat! :)
Benjámin (21)
Amúgy ez miért kikötés nálad, miért pont vegetáriánus/vegán barátnőt szeretnél? Ne érts félre, 12 éves korom óta vagyok vegetáriánus, csak kíváncsi vagyok.
Én speciel sehol nem reklámoztam, hogy vega vagyok, a párommal Tinderen ismerkedtem meg, akkor derült ki, hogy nem eszem húst, mikor először elmentünk kajálni. Szerintem sokan gondolkoznak így, ami azt jelenti, hogy lehetetlen szűrni. Esetleg a profilodba leírhatod társkeresőn, hogy szívesen ismerkednél ilyen lányokkal. Több srácnál is láttam kiírva, vagy csak annyit, hogy pl ő maga vegán, szóval nem ördögtől való dolog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!