Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz, hogyjó pasit (30-40...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogyjó pasit (30-40 körülit csak házasat, vagy kapcsolatban levőt lehet találni?

Figyelt kérdés
Magyarul ebből a korosztályból az igazán jó pasikat úgy kell valakitől elcsábítani,mert aki tar5ósan egyedülálló ott valami baj van.
2017. szept. 15. 11:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
nem igaz.
2017. szept. 15. 13:00
 12/20 érdekel0 ***** válasza:

Azért 30-40 között a legtöbb férfi igenis kapcsolatban van vagy már családos.

De ahogy a statisztikák mutatják a fele el is válik,csak kérdés gyerekkel,exfeleséggel,hitellel jó pasinak számít e még.

Nem látok "magam körül" szingli pasikat.

2017. szept. 15. 13:19
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha te nem veszed észre az egyedülállókat, az nem feltétlenül az ő hibájuk.
2017. szept. 15. 14:33
 14/20 anonim ***** válasza:

Pont 30 körül vállnak el egy csomóan. Am meg bizonyos 30-asok eleve úgy vannak h nem akarnak kapcsolatot.

Nem azért mert bolondok csak nekik egyszerűen nem kell.

2017. szept. 15. 14:42
 15/20 anonim ***** válasza:
Achilleszre rámozdulhatsz, ha vékony, gebe, szőke vagy
2017. szept. 15. 15:00
 16/20 anonim ***** válasza:

nem feltétlenül.

a férjem (kifejezetten jó pasi objektíve is) fél éve volt egyedül, amikor megismertem, egy hosszú kapcsolatban hagyta ott a lány. közben kereste az igazit, és jöttem én:)

2017. szept. 15. 15:10
 17/20 anonim ***** válasza:

"közben kereste az igazit, és jöttem én"

bocs, de ezt nehéz nem ironikusan érteni :D

2017. szept. 15. 15:17
 18/20 anonim ***** válasza:

Én például elváltam és egyedül élek.

De nem vagyok jó pasi úgyhogy nem kérek privátot.

2017. szept. 16. 00:01
 19/20 anonim ***** válasza:
A törekben is lehet jó, egészséges búzaszemet találni, csak nehéz megtalálni. Mikorra megtalálod, sok törek beléd szúr.
2017. szept. 16. 09:04
 20/20 anonim ***** válasza:
32 vagyok, sosem voltam nős, legjobb tudomásom szerint gyerekem sincs :) Egyedül élek, van lakás, kocsi, ami kell, dolgozom éjt nappallá téve. A külsőm olyan, amilyen, azt nem tudom megítélni, de ha magányos vagyok, van olyan nő, akit át tudok hívni és jön is. Viszont nem mozgat meg. Az, hogy ezektől jó pasi vagyok-e, nem tudom. De a 30-as korosztályt erősítem és egyedül vagyok. Szóval vannak.
2017. szept. 17. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!