Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, ha nincs jó dumám, vagyis inkább semilyen dumám nics akkor eleve esélytelen vagyok?
Nem tudok jól beszélgetést kezdeményzni,én inkább válaszolgatós típus vagyok,és jol tudok hallgatni.
Mindenhol hallom,hogy:"ha jó a dumad nyert ügyed van".
Tehát ha nincs dumám akkot szüzen halokmeg vagy marad prostizás.
Nem vagy esélytelen, emiatt ne aggódj.
Az én párom is összehordott minden marhaságot kínjában, mikor udvarolni próbált. Aranyosnak találtam.
Szóval ha igyekszel azért, ez önmagában kevés ahhoz, hogy valaki kiábránduljon, akinél amúgy jó lennél.
Szar környéken élsz. Mifelénk simán lehet bárkivel ilyesmiről beszélgetni.
Rosszakat kérdezel. Ha jókat kérdeznél, 3 kérdés után lennél szimpatikus, 10 után, olyan akivel hosszú távon akar beszélni. Persze átlagban. Ha csaj nem húgyagyú, akkor ezek nem ilyen nagy számok.
Személyiséget minél jobban megmutató válaszok adására ingerlő kérdéseket kell feltenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!