Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan mondom már csak azért ki fogok menni egy évre Svájcba, hogy lássam a saját szememmel amit itt terjesztenek. Hogy egy magyar pasi esélytelen lenne a svájci nőknél?
Az mégis hogy a fenébe lehet? Rá van mindenkinek írva a homlokára, hogy honnan származik? És az is, hogy svájci állampolgár-e vagy nem? És ha szimpik vagyunk egymásnak, és utána derül ki, hogy csak bevándorló vagyok egy csóró EU-s országból, akkor ez miatt nem lehet köztünk semmi?
És nem csak Svájcra terjesztik ezt, hanem minden fejlett külföldi országra. Hogy egy magyar pasi az nem fog tudni kint becsajozni.
Komolyan mondom már csak azért kimegyek informatikusként Svájcba dolgozni legalább egy évig, hogy megbizonyosodjak erről, vagy ennek az ellenkezőjéről. Veszteni nem veszthetek semmit, csak teljesen mellékesen egy év alatt össze lehet ott spórolni egy magyar lakás árát, közbe meg próbálok majd csajozni is svájci nőkkel. Be fogom bizonyítani rejtett kamerás felvételekkel, hogy egy magyar pasi az igenis mennyire kelendő a külföldi nők körében. És majd ilyen diszkós hódításokat fel fogok tölteni youtube-ra, mint az igazi csábmesterek. Elegem van már ebből a tévhitből.
Rá van mindenkinek írva a homlokára, hogy honnan származik?
banyek, ennyire ostoba nem lehetsz, vagy mégis???
a neved az svájci hangzású??
elég megszólalnod: beszéled a svájci németet, franciát vagy olaszt??
elég az irataidat megnézni: hol születtél, milyen állampolgár vagy.
és mégis egy svájci nőt hova akarsz felvinni, a bérelt szobádba, amit magyar melósként próbálsz majd fenntartani?? (mert a svájci baromi drága)
de már ott is lebuknál, h. nincs helyismereted, A-ból B-be eljutni is csak térképpel leszel képes, nem ismered a svájci kultúrát, a mindennapokat.
és még sorolhatnám...
Egy svájci nő? Tutti vannak ott született takarítónők is, csúnyácskák, butácskák, kővérkék. Ha jól nézel ki és piacképes szakmád van, tutti sorbaállnának érted az ilyen nők. Nem tudod lerázni magadról, hogy honnan jöttél.
Elég kivetíteni a mi országunkra a dolgot.
Messziről látszik, ha valaki román, ha pedig megszólal, pláne hallatszik. Akkor is, ha ügyvéd és doktorált. (Pont nemrég futottam bele egy román származású ügyvédnőbe, mikor még csak az irodáját láttuk, érződött)
Egyébként ízléstelen lila/rózsaszín/sárga volt minden, mikor megjelent az ügyvédnő a hosszú erős pink műkörmeivel és megszólalt.. hát.. néztünk egy nagyot.
Namindegy. Nő vagyok és lehet, hogy összejönnék román bevándorlóval, ha már születése óta itt él és asszimilálódott.. de idegen kultúrát, szokásokat, akcentust nem tudok elfogadni.
Még a tájszólással is nehezen tudok kibékülni, a szőr feláll a hátamon egy keletmagyar jösztöktől.
Nem értem hetente az ilyen kérdéseket. Ki terjeszti azt, hogy nyugati vagy fejlett országban nem lehet esélye egy magyar hapsinak? Egy csomó kint élő ismerősöm sorban szedi fel az ottani csajokat és pár már meg is házasodott.
Svájc olyan téren más eset, hogy ott virítani kell valamit és nem árt a komolyság. A meséd elég komolytalan, nem vagy te "csábmester".
Valami kis csúnyácskát biztos fel tudsz szedni, de szerintem te olyat nem akarsz.
Amúgy meg leírták a lényeget előttem.
"utána derül ki, hogy csak bevándorló vagyok egy csóró EU-s országból, akkor ez miatt nem lehet köztünk semmi? "
Pontosan.
Velem is ez volt Svédországban.
Nem értem ezt a tündérmesét, hogy kint könnyebb ismerkedni, összejönni egy ottani (őshonos) nővel.
Kelet-Európát LENÉZI MINDENKI!!!!
Svájcba te nem jössz ki, az is biztos (hacsak nem kapsz ide munkaszerzödést, egyébként max három honapot lehetsz itt - kötelezö bejelentés két hét után), de igazsd van.
Svájci nök többsége nem lenézi, de érzékelteti, hogy te nem svájci vagy. Plusz rosszpont, hogy sokan a németül beszélöket sem csipik (mivel ök is a suliban tanulják kötelező nyelvként) schwiizerdütschül meg nem tanulsz meg otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!