Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nálatok esélytelen egy olyan srác aki kedves, jó szívű, viszont heves természetű is?
Figyelt kérdés
2017. jún. 25. 12:57
2/7 anonim válasza:
De szánalmas vagy, komolyan. Úgy állítod be magad, mint egy negatív személyiség, aki esélytelen lenne a párkapcsolatra.
Nem ezek miatt a tulajdonságok miatt nem lesz párod, hanem mert sötét vagy agyilag.
Gondolom, azért írtad ki ezt a kérdést, mert a gyk-s önsajnálkozós srácokból indulsz ki.
Miért nem a saját életedet éled, és szerzel saját tapasztalatokat?
Foglalkozz önismerettel, önfejlesztéssel.
3/7 A kérdező kommentje:
Én a heves természetre értem a hátrányt,heves alatt azt értem hogy ingerlékeny,könnyen kijön az ember a sodrából,persze nem üt meg senkit,csak kiabál,csúnyán beszél.
2017. jún. 25. 13:28
4/7 anonim válasza:
Nálam abszolút hátrány lenne. Amúgy az nem számít kedves embernek aki csak akkor kedves amikor jó kedve van. Az simán csak kétszínű. A kedves ember ilyenkor sem bánt meg mást, nem másokon vezeti le a dühét. Jó szívű? Hm....hát ha csúnyán beszél a párjával,akkor annyira jó szívű sem lehet...
5/7 anonim válasza:
Nos, így, hogy részletezted, könnyebb válaszolni. Lehet, hogy épp olyan pillanatában ismerem meg, amikor minden oké, de az első problémánál, amikor kimutatja a problémás oldalát, húznám a nyúlcipőt.
6/7 anonim válasza:
Mivel én egy eléggé nyugodt és kiegyensúlyozott ember vagyok így nálam ez kizáró ok lenne. Főleg hogy ha tényleg heves természetű vagy akkor te nem vagy se kedves se jószívű. Látszik hogy egyáltalán nem ismered önmagad.
18/L
7/7 A kérdező kommentje:
Aki rászorul vagy segítségre szorul annak szoktam segíteni,senkit nem szoktam bántani még akkor se ha rászolgál.A természetem valamiért heves könnyen kiesek a sodromból,persze nem szoktam báni,üvölteni szoktam,pár csúnya szó elhangzik tőlem,de egy idő után lenyugszom.
2017. jún. 25. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!