Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van annak racionális magyarázata, hogy miért dobál fel a badoo feltűnően sok 155 cm körüli lányt, ha a való életben nagyom ritka jelenség?
1) Ennyire nem tudják magukról, és nem is mérik a magasságukat jellemzően a lányok, csak érzésre tippelnek?
2) A badoo érzékeli, hogy kik tetszenek általánosságban (mert valóban az a vágyam, hogy ilyen pici termetű barátnőm legyen, de lehetőség szintjén sem találkozok hasonlóakkal a valóságban, annyira ritka dolog ez - ezért is meglepő itt 3, 4 profilonként olvasni ezt), és eszerint ad be találatokat?
3) Ennyivel nehezebb párt találnia az ilyen magasságú lányoknak, és így ők fordulnak emiatt a társkereső appok felé?
Jól nyomod, ha direkt figyelsz erre (amúgy tudatos, nem tudatalatti torzítás, de ugyanarról beszélünk, mindegy).
Amúgy simán lehet, hogy a badoo használ valami algoritmust, ami alapján kiválogatja a legrelevánsabb paramétereket és igyekszik olyanokat dobni utána is. Nem tudom, hogy működik, én nem használom, de majd rákeresek, hátha találok valamit.
Azt őszintén kétlem, hogy a 3-as lehetőség jelentős faktor. Meg az 1-es sem, nekem legalábbis az a benyomásom, hogy általában eléggé pontosan tudják ezt az emberek.
Felléptem, pár húzásból: 155, 158, 152.
Ez minimum furcsa, a való életben alig látok ilyen lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!