Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj vagy mást is zavar ez a jelenség?
Az a bajom, hogy ha egy lánynak nem vagyok szimpatikus randin akkor annyit se képes mondani, hogy "bocs de nem egymást keressük" csupán letöröl facebookról. És nincsen semmi baj azzal ha pár nőnek nem jövök be de zavar, hogy randin meghívom egy italra és csak úgy inkorrekt módon eltűnik.
Múltkor annyira besokalltam mikor nem írt vissza randi után a lány, hogy azt írtam neki "egy kedves lány akkor is visszaír ha nem akar folytatást de egy utolsó paraszt nem.."
Én múltkor már személyesen megmondtam a randimnak, hogy én nem érzem, hogy folytatást akarok, sajnálom. Mosolyogva vállat vont, hogy sejtette, és sajnálja.
Ne általánosíts. Ja és én fizettem az italokat, pont azért, mert sejtettem, hogy ez nem fog működni.
26N
"Én múltkor már személyesen megmondtam a randimnak, hogy én nem érzem, hogy folytatást akarok, sajnálom. Mosolyogva vállat vont, hogy sejtette, és sajnálja.
Ne általánosíts. Ja és én fizettem az italokat, pont azért, mert sejtettem, hogy ez nem fog működni. "
Az általánosítás attól általánosítás, hogy a nők 90%-ára igaz nem pedig a 100%-ra. Kivételek mindig vannak. Te is az vagy amiért becsüllek. Ezt így kell csinálni ahogy csináltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!