Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért sírnak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért sírnak, hogy "csak szexre kellenek a pasiknak"?

Figyelt kérdés

Erről ki tehet egyébként? Ez nem olyan dolog, amin az adott nő kínkeserves fáradságos munkával változtatni tudna?

Vagy a nőknek általában ilyen szinteken büdös a munka?

Csak mert pasiként még a szexért is igen sokat kell dolgozni.

És ha egy pasinak valami nem megy, akkor rögtön azt kapja a -pofájába- hogy lusta semmirekellő kifogáskereső, amiért nem dolgozza ki a belét, hogy jobb legyen.

Akkor ez a nőkre miért nem vonatkozik?

2017. szept. 13. 20:18
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

ja értem szóval lányként ez igy megy, hogy minden külső körülmény, semmin nem lehet változtatni...

jó duma

de valójában csak kifogás

de nők szeretnek ilyenekkel élni, hogy megússzák a munkát.

ami ugyanis BÜDÖS nekik

"pasidolga"

2017. szept. 13. 20:40
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Túl sokat dolgoztam magamon ahhoz, hogy csak úgy odadobjam amit elértem egy olyannak, aki csak használati tárgyként tekintene rám.
2017. szept. 13. 20:47
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Szóval az van hogy a nők szerinted csak megdugatni szeretik magukat hogy ne kelljen dolgozni miközben nem kaphatóak a szexre? Valaki magyarázza már el miről beszélünk!
2017. szept. 13. 20:53
 14/21 anonim ***** válasza:
95%

Ezt csak én nem értem?

Hogy jön össze a szex és a munka? Persze van akinek ez "munka", de annak bizony ára van és a pasinak azt valahogy ki kell termelni áfástól.

2017. szept. 13. 21:00
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
4 éve párkapcsolatban élek, és volt is és van is számtalan férfi, akinek csak szexre kellenék. Megdönthetetlen meggyőződésem, hogy nem az én hibám, és emberszámba sem veszem/vettem az ilyeneket.
2017. szept. 13. 21:09
 16/21 anonim ***** válasza:
36%

Mert az ellentétek vonzzák egymást.

Akinek meg nőként arra kell egy pasi.richtig komoly kapcsolatra vágyókat fog ki🤔

2017. szept. 13. 21:25
 17/21 anonim ***** válasza:
Miért vagy ilyen frusztrált kérdező? Mi történt veled?
2017. szept. 13. 21:55
 18/21 anonim ***** válasza:

[link]

Én ezt szoktam nézegetni, ha hasonló idegállapotban vagyok^^

2017. szept. 13. 22:30
 19/21 anonim ***** válasza:
Ezt csak én nem értem? Valaki magyarázza már el!
2017. szept. 14. 07:01
 20/21 anonim ***** válasza:
Es te miert sirsz? Akarsz rola beszelni?:)
2017. szept. 14. 07:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!