Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető olyan hogy egy férfi kedves, normális, jószívű, intelligens, humoros, jól el lehet beszélgetni vele, de mégsem találja a párját, mert a nőknek nem kell?
Figyelt kérdés
2017. szept. 12. 17:52
11/22 anonim válasza:
Hát még hogy. Ezek azok a tulajdonságok, mellyel egyenes az út a barátzónába. A nők egy határozott, domináns személyiségű és baromi jól kinéző férfit akarnak. A kedves, jószívű, segítőkész, odaadó, stb. férfiak meg hallgathatják, hogy bezzeg miért nem ilyenek a férfiak (mármint azok, akikkel lefekszenek).
12/22 anonim válasza:
Minden lehetséges, még az is, hogy ma kiverem. :D
13/22 anonim válasza:
Simán elképzelhető, tesznek rá a nők,hogy ki mennyire intelligens,humoros,jószívű. Jól kell kinézni, és atom mega alfa bunkónak lenni,akkor lesz nő,akár kalandra,akár hosszútávra. Humorérzék...ezt se tudom miért írják sokszor feltételnek a nők,jó azt tudom,hogy kamu,nem érdekli őket,de eleve a legtöbb nőnek nincs is humorérzéke,vagy elég csapni való. Pl annak idején az egyik csatornán ment a stand up comedy,volt benne egy-két női fellépő, egy szájhúzást nem tudtak a képemre csalni,nem hogy nevettem volna az előadásukon.
14/22 anonim válasza:
Ti beszéltetek már nővel de komolyan? :'D
Ezek baromi vonzó tulajdonságok egy pasiban. De ettől függetlenül nem beszéltél az érem másik oldaláról. Mert hiába van sok jó tulajdonsága, ha mondjuk mellé van neki csomó negatív. Ha félénk, nem tud kommunikálni vagy nincs semmi különleges benne, akkor nem fog meg és azt sem fogom látni, hogy ő amúgy mennyire kedves. Vagy ha emellett képtelen egy csekket befizetni vagy egy pohár vizet kérni egyedül az is elég irritáló. Vagy ha semmilyen formában nem fejleszti magát, munkakerülő, nincsenek céljai.
Szóval sajnos az ilyen emberek is lehetnek alkalmatlanok egy párkapcsolatra, és a pár jó mellett lehet rengeteg negatív tulajdonsága is, ezért nem jön össze neki a párkapcsolat.
15/22 anonim válasza:
Ahogy már írtam:Jól kell kinézni és atom mega alfa tahónak kell lenni. A többi csak mellébeszélés.
16/22 anonim válasza:
Lehet, hogy lusta, mint a dög, vagy büdös a szája, vagy az anyukája a szerelme, vagy egy sóher alak, vagy stresszhelyzetben egy hisztis kisfiú lesz belőle, stb. Ezek közül egy is elég, hogy a nők nagy része ne érdeklődjön iránta.
17/22 anonim válasza:
Még lepontozzák a válaszaimat,hát igen,az igazság görcsös fájdalmat okoz ezek szerint...kínjukban rögtön rákattintottak a piros kézre :)
18/22 anonim válasza:
Szerintem egy nő jobban tudja, hogy herótja van-e a bunkó agresszív kisfiúktól vagy nem. Én nem találkoztam még olyan nővel, aki nem küldte el a halál f.ára az ilyen "férfiakat". Biztos a diszkóba' bejön azoknak a kislányoknak, akik amúgy egy vbk-ért le.opnak, de ne keverjük már ide a normális, érett gondolkodású nőket. Azért pontoztak le, mert hülyeséget írtál és látszik, hogy életedben nem beszéltél még nővel. Mondjuk mindenhova ezt írod válaszként, mindig le van pontozva szóval rájöhetnél már, hogy baromság.
19/22 anonim válasza:
a barátom barátai ilyenek. sokszor van, hogy nincs barátnőjük, de amikor valakivel mégis e célból ismerkednek, mindig össze is jön nekik egyből.
20/22 anonim válasza:
Én ilyen vagyok, de ennek ellenére láthatatlan embernek érzem magam a nők szemében. Az összes nőismerősöm szerint valaki egyszer nagyon szerencsés lesz velem, csak győzzem kivárni. ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!