Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan akinek nem is helyes a párja és mégis szereti?
Ha belebolondulsz valakibe, meg ha kulsos szemmel nezve tudod is, hogy nem kifejezetten az a tipikus alompasi kinezetu, akkor is oda leszel erte. Vagyis velem ez van.
Az egyik, hogy a kisugarzas is siman elvisz egy pasit, a masik meg, hogy kinek mi a "helyes". Tudok mondani olyan peldat, ami masnak "hiba" lenne, de en oda vagyok erte. Ilyen a nagy orr, valahogy mindig is vonzottak a heftis pasik. :D Amugy is, ha mar szeretem/szerelmes vagyok valakibe, az eleg komlex, nem szeretek bele valakibe csak mert 10/10-es. Mint ahogy az se erdekel mennyi penze van...
19/l
Hát szerintem mondjuk baromi jól néz ki a párom, de ettől függetlenül hallgattam a kapcsolat elején pár hülye pcsa "barátnőtől", hogy jajj hogy néz már ki.. Mert nekik az 50 kilós cicagatyás pasik tetszettek, nem az izmos, tetovált, borostás pasik munkásnadrágban :) Ettől függetlenül a kapcsolat a mai napig is tart, a barátságokat viszont szépen lassan sikerült leépíteni hálistennek.
Mindenkinek más a "jó pasi" definíciója, ha valakiben megfog valami, és bejönnek az érzelmek a képbe, akkor egyáltalán nem érdekel, hogy hogy néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!