Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatfüggőség?
Figyelt kérdés
Életemben először volt kapcsolatom, a szakítás óta 2 hónap telt el. Most meg majd meggebedek, hogy nincs senkim. Akkor kapcsolatfüggőnek számítok?
22/l
2017. szept. 10. 20:06
1/7 anonim válasza:
Nem, ez természetes. Nekem egyszer sem volt kapcsolatom és kb depresszióba estem miatta. 22f
2/7 anonim válasza:
Nagyon könnyű segíteni a problémádon. Írj rám, ez a szakterületem.
3/7 Heart of Darkness válasza:
Nem ezt jelenti a kapcsolatfüggő.
4/7 anonim válasza:
Én 1 éve vagyok egyedül. Kissé belefáradtam a normális lány keresésébe. Ahogy a "nem normális" lányok elvárásaiba is.
Az ember vágyik egy társra, de jól válaszd meg a párod.
24/F
5/7 anonim válasza:
NEM ! Az az aki egy nap múlva szerez másikat.
6/7 anonim válasza:
de ez az.
Aki egyedül nem képes "élni" és annyira ki van éhezve mások szeretetére, hogy 2 hónap utám meggebed, az kapcsolatfüggőség.
Kicsit ismerd meg ÖNMAGAD, légy kis ideig egyedül, olvass stb.
7/7 anonim válasza:
én évek óta egyedül vagyok, de nem hiányzik. Teszek érte, akkor lesz kapcsolatom, de nem sírom tele éjszaka párnám miatta.
Élvezem az egyedüllétet IS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!