Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki csak fájdalmat kapott, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki csak fájdalmat kapott, de örömöt még soha a másik nemtől az már érezte azt, hogy jobb lenne nem is élni, mert így semmi értelme? L

Figyelt kérdés
Persze lehet mondani hogy sok jó dolog van az életben aminek lehet örülni, de sztem aki hozzám hasonlóan soha nem élte át a kölcsönös szerelmet és sosem volt senkije, az tudja mennyire üres egy idő után minden, bármit is csinál az ember. És az a legrosszabb hogy nem csak a magány fáj hanem a viszonzatlan szerelem is, mert persze én képes vagyok megszeretni valakit, csak viszonzást nem kapok. Még soha nem okozott nekem örömet férfi csak fájdalmat. És nagyon elegem van már belőle, teljesen kiöli ez belőlem az életkedvet. Ja és nem a 18-20 évesekre gondoltam mert mögöttük még nincs annyi magányos, keserves év. Hanem az idősebbekre akik tényleg végig kínlódtak már 10-15 évet.

2017. szept. 9. 22:53
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Milyen fájdalmakat kaptál csak a másik nemtől?
2018. febr. 2. 07:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!