Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki csak fájdalmat kapott, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki csak fájdalmat kapott, de örömöt még soha a másik nemtől az már érezte azt, hogy jobb lenne nem is élni, mert így semmi értelme? L

Figyelt kérdés
Persze lehet mondani hogy sok jó dolog van az életben aminek lehet örülni, de sztem aki hozzám hasonlóan soha nem élte át a kölcsönös szerelmet és sosem volt senkije, az tudja mennyire üres egy idő után minden, bármit is csinál az ember. És az a legrosszabb hogy nem csak a magány fáj hanem a viszonzatlan szerelem is, mert persze én képes vagyok megszeretni valakit, csak viszonzást nem kapok. Még soha nem okozott nekem örömet férfi csak fájdalmat. És nagyon elegem van már belőle, teljesen kiöli ez belőlem az életkedvet. Ja és nem a 18-20 évesekre gondoltam mert mögöttük még nincs annyi magányos, keserves év. Hanem az idősebbekre akik tényleg végig kínlódtak már 10-15 évet.

2017. szept. 9. 22:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
29%
33/N vagyok, mindig egyedul voltam (abszolut tudatos dontes, egyetlen egy ferfiert adtam volna fel, de o nem akart engem), de soha nem merultek fel bennem ilyen gondolatok. Nagyon jol erzem igy magam, jo munkam van, rengeteget sportolok, utazok, es most egy osztondijjal Angliaban tolthetek nehany honapot. Ki tudok teljesedni par nelkul is.
2017. szept. 10. 08:10
 12/21 anonim ***** válasza:

En sem vagyok már huszonéves, Voltam magányos és voltak párkapcsolataim, de soha nem volt az, hogy minden egyben volt a kapcsolatomban. Mindenki azt mondja, hogy tökéletes párkapcsolat nem létezik, így én ezt már nem keresem, de vágyom rá, ha nem is a tökéletesre, de a kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolatra.

Sokan mondják, hogy egyedül is kiteljesedhet az ember élete, de tapasztalatom szerintem valamiféle "idegen lénynek" vannak titulálva azok (főleg a nők), akiknek nincs párkapcsolatuk.

2017. szept. 10. 09:10
 13/21 anonim ***** válasza:
44%
Olyan van, h nincs szerencsed es nem talalkozol azzal,akit TE elkepzeltel h passzolna hozzad. Olyan is van, h az ember belebotlik csalfakba vagy eroszakosba stb.Ha okos,akkor tanul ebbol es mar az elejen kiszurja a kovetkezo ilyen balekot,jeleket es bele sem megy semmibe. De olyan nincs, h valakin mindig mindenki csak rug egyet. Akkor vagy uazt vonzod be vagy ezt hozod ki a ferfiakbol. 30+oskent mar nem lany vagy hanem no! Eleg kemeny belso munka, hogy az ember elfogadja amilyen,kiismerje az igenyeit es vallalja magat szorostul borostul,elonyokkel es hibakkal. Es ha egy 30+os no ezekkel rendben van, meg fogja talalni azt, akivel valoban passzolnak. Mert a ferfiakat vonzza ha valaki harmoniaban van magaval. A helyedben elkezdenek ilyen iranyba elindulni,konyvekkel,kulso segitseggel,bmi. De azzal h masokat hibaztatsz,nem leszel kozelebb a sajat megoldasodhoz. 35N
2017. szept. 10. 10:49
 14/21 A kérdező kommentje:

Köszi a választ, sok mindenben igazad van, de azért nem ilyen egyszerű. Nem vagyok még 30 éves egyébként és nem is 30 felett szerettem volna megtalálni a párom. Azt értem mennyire fontos a belső munka, amivel én foglalkoztam is. Könyveket is olvastam, külső segítséget is kértem. Ennek ellenére még mindig ugyan ott tartok míg a barátnőim akik soha semmi önismereti munkát nem végeztek és olyan tipikus nők már rég rég megtalálták a párjukat akikkel nem csak látszólag de tényleg boldog kapcsolatban/házasságban élnek. És emiatt a hitem eléggé kezdtem elveszteni abban hogy bármit is számít az ha én törődöm belsőleg is magammal és azon vagyok hogy fejlődjek. Az ismerettségi körömben én vagyok az egyetlen aki már elég korán elkezdett ilyen dolgokkal foglalkozni (még 20 évesen olvastam az első ilyen témájú könyvet) és mégis én vagyok az egyetlen akinek soha nem jött össze egy férfival se.

2017. szept. 10. 11:06
 15/21 anonim ***** válasza:

Ha ismernél utálnál. Úgy értem a mindenki utál dolgot, hogy ez a dolog bennük van, de csak akkor aktivizálódik, ha megismernek. Mindegy milyen szerepet játszom vagy mennyire próbálom megkedveltetni magam, a vége mindig ugyanaz.

2017. szept. 10. 11:31
 16/21 anonim ***** válasza:
38%
#14 sokszor nem is tudod mennyit szamit a csaladi hatter pl,egy ilyen/olyan anya,egy rosszkor kimondott mondat,ezt szakember lehet h 2 alkalom alatt kiszedi,elmagyarazza,felulirja. 33eves baratnom (sosem volt rendesen pasija) most ment el pszichologushoz,10 alkalom utan a doki mondta h most mar mindent tud ami egy ertekes kapcsolathoz kell es hidd el o is olvasott rengeteget es nagyszeru csajnak talalom,egyszeruen a pasizas nem ment eddig neki. (Alkoholista es koran meghalt apa valamint egy kemeny anya all mogotte aki felnott koraban is gyermekkent kezelte).Engem egy ovodas csalodas vagott oda 12evre, amire nem is emlekeztem,sok olyan dolog van ami a felszinen nem latszik,de belul dolgozik.Egy hozzaerto rogton levagja es segit.Nem mind talaljuk meg az Igazit 20evesen (en pl valas es 2 gyerek utan erzem h talan most jo helyen vagyok) es nem minden parkapcs arany ami fenylik kivulrol vagy a fb-on.Kivanom h talald meg a te helyedet.Van ertelme elni!Mindig!
2017. szept. 10. 11:44
 17/21 anonim ***** válasza:
44%

Nekem is családi háttér miatt nincs kapcsolatom,viszont nem értem,hogy egy orvos ebben mit tudna segíteni? Elmondja azt amit én is réges régen tudok,hogy milyen sérelmek értek gyerekként plusz azt,hogy hogy kellene kinéznie egy normális kapcsolatnak.

Annyi szerencsém van,hogy én már átéltem a szerelmet,viszont a szerencsétlenségem az,hogy a családi hátterem miatt ért mindez véget. Ezt feldolgozni pokoli volt. Azóta egyszerűen nem találok senkit,mióta felfogtam ,hogy bennem van a hiba és akármit tehetek ugyanaz lesz a vége. Hiába voltak férfiak akik érdeklődtek irántam valahogy már nem tudok velük kialakítani mélyebb kapcsolatot,mert folyton ez jön elő bennem,hogy nincs értelme.

Néha én is tépelődöm azon,hogy mi értelme az életnek szerelem nélkül és hogy kellene-e valaki mellém. De én mindig visszazökkenek oda,hogy jobb nélkülük. Kinek hiányzik a féltékenység,kötelességek,számonkérés,korlátok,időm pazarlása rá,majd a végén megcsal titokban vagy nyíltan. Hiába vannak annyian kapcsolatban,de mennyi ezek közül az egészséges? Nem sok azt elárulhatom,annak meg mi értelme amikor két nem teljes ember együtt van és csak kinyírják egymást idegileg ,érzelmileg? Én elfogadtam,hogy én nem vagyok alkalmas egy kapcsoaltra a hozott minták és hátteremmel erre képtelen vagyok. 24L

2017. szept. 10. 12:25
 18/21 anonim ***** válasza:
40%
Pl abban h h kezeld a csaladoddal a jatszmaitokat? Vagy ha jon az erzes h ugyis hiaba,talalj vmi ellenvelemenyt h miert erdemes megis. Ha te valtoztatsz egy adott szituacioban a hozzaallasodon vagy mast cselekszel mint szoktal,mar az egesz vegkimenetel mas lesz,mint eddig. Ha bekattan a reakcio amit mindig adsz es tudod h miert teszed,siman meg tudod tenni h leallitod magad es az ujonnan tanultat vagy szimplan az ellenkezojet cselekszed.Valahogy igy mukodik. Engem elutasitottak gyerekkoromban es ezutan almomban mindig ujra,18eves koromra jutott eszembe h az az egy gyerekkori elutasitas rogzult be igy es valojaban nincs is elmenyem uj.Igy felulirtam.Elkezdtem megtanulni flortolni es szereztem uj pozitiv elmenyeket.Es mar nem gondoltam h olyan vagyok, aki senkinek sem kell.Hulyeseg lett volna feladni es meg sem probalni h milyen az amikor viszontszeretnek.
2017. szept. 10. 13:54
 19/21 anonim ***** válasza:

De ezzel kvázi elfogadod, hogy az életed elég szar lesz és csak kompenzálni tudsz majd, vagyonnal, kényelemmel esetleg, míg mások talán boldogan élnek majd.

2017. szept. 10. 14:31
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem biztos,hogy az a boldogabb akinek van párja. Hiszen én azt tanultam meg,hogy lehettek bármennyire boldogak együtt és átélhettek millió élményt,áldozhattok egymásra éveket a legtisztább szeretettel ,de egyik percről a másikra véget érhet. Te pedig ez ellen nem tehetsz semmit,ha a másik menni akar, el kell fogadnod és úgy élned tovább az életed mintha nem is létezett volna,hiszen többé nem lesz részese. Vajon megérte -e az a sok boldog pillanat , az a sok hónap és év amit vele töltöttél a jelenlegi szenvedést? Csak ennyit ér az élet? Valóban csak egy párkapcsolat és gyerekek teljesíthetik be az életedet? Amikor a gyerekeid úgyis élik az életüket amint felnőnek és a párod bármikor elhagyhat? Biztosan ez a legfőbb és legnagyobb öröm a életben?
2017. szept. 10. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!