Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszett de mégsem jöttél vele össze?
Külsőre tetszett,aztán megismertem,hogy milyen valójában.
Vagy történt olyan hogy már kapcsolatban volt.
Általában belsőre volt tré, hiába tetszett külsőre. A másik esetben belsőre is rendben volt, de utazgatni akart, meg anyámkínja, engem meg helyhez köt az egyetem, és nem vagyok híve egy távkapcsolatnak, amióta volt hozzá szerencsém.. Volt olyan is, aki idős volt. Tetszett, de ő már családot akart volna, én meg most kezdtem építeni az életem jóformán, és még 8-10 év kell nekem egy gyerekig. Volt olyan is, aki egyszerűen nem kezdeményezett. Kedves volt, jól is nézett ki, de ha egy férfi nem viselkedik velem férfiként, és nincs meg az a kis kémia köztünk, akkor egy idő után nemtelenné válik számomra. Volt olyan is, aki zenész volt. Ez az akkori hülyeségemnek számított, de most is kicsit bennem van, hogy nem szeretem a népszerű embereket. Lógtak rajta a csajok, folyamatosan koncertezni ment, alig ért rá emiatt... Nem akartam belemélyedni. Volt olyan, akivel friss szakításnál ismerkedtem meg. Én meg összetörten nem kezdek kapcsolatot. Nagyjából ennyi.
Megbánni nem bántam meg, nem szoktam utólag sokat dilemmázni az ilyesmin. Akutálisan nem működött, ha meg később egymásra kell találnunk, úgy is fogunk találkozni. Ha nem, hát nem.
Igen, volt egy lány akit imádtam. De távolság miatt nem mentem bele mélyebben. Bár mai napig gondolok rá, mert ő tényleg igazán szeretett engem.
De nem jönnék vele össze most se, mert azóta évek teltek el. Talán épp az veszett ki belőlem és belőle is ami anno egymáshoz vonzott minket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!