Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már hogy olyan Sráccal /Lánnyal jöttél össze aki egyáltalán nem is tetszett?
Nekem hasonló volt!
Szóval elég fiatal voltam és nagyon megtetszett egy srác!Össze is jöttünk,aztán ahogy telt az idő én nagyot nőttem,jóval magasabb lettem,mint ő és még volt egy-két szépséghibája,de ahogy telt az idő(2 évig voltunk együtt)ez nem érdekelt!Vagyis persze azért láttam,hogy külsőleg nem igazán illünk össze,meg a környezetem,családom is nagyon sokat piszkált azzal,hogy hogy nézünk ki együtt meg hasonlók,de nem érdekelt,mert időközben megismertem,megszerettem és már nem a külső miatt voltam vele,hanem mert nagyon szerettem és mert egy imádni való ember,amit a külsejéről nem lehetne leolvasni!
hat konkretan ilyen nem. 1szer 1csok utan a legkozelebbi veletlen talalkakor a srac joforman kikonyorogte h jarjunk, mert h azota csak ram tud gondolni es h miattam szakitott a baratnojevel (nem is tudtam h volt neki) nekem csak 1 csok volt, de megsajnaltam es belementem. persze tetszett, de nem akartam vna jarni. vegulis igazam lett,nem talaltunk. de elsore(kulsore) tetszett.
viszont a baratnom szamba se vette a sracot mig meg nem ismerte 1 kirandulas alkalmaval es hihetetlenul szerelmes lett, 2 evig egyutt voltak. ugyh van ilyen is :)
Én most pont ilyenbe vagyok belezúgva! Nem csúnya, de nem is szöke herceg. Vannaka sokkal helyesbb srácok is akik összejönnéneke velem! De ö nagyon aranyos, És mindig megnevettet. Eddig mindig a külsöre adtam és mindig meg lettem csalva, vagy kicsesztek velem. Remélem ö nem fog.
Ui.:sose hittem volna magamról hogy egyszer a belsöt fogom nézni, mert mindig a külsöt néztem eddig
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!