Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már hogy olyan Sráccal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már hogy olyan Sráccal /Lánnyal jöttél össze aki egyáltalán nem is tetszett?

Figyelt kérdés
Esetleg csúnyácskának tartottad amég megnem ismerted ?Tehát h tényleg csak a belső számított ?
2009. márc. 24. 19:42
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
NEkem nem volt. Sajnálom, de a külső tényleg számít. Volt nagyon rendes kedves srác, akiről tudom, hogy megbecsült volna engem, de egyszerűen nem vonzott, szexuálisan meg pláne.
2009. márc. 24. 19:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem hasonló volt!

Szóval elég fiatal voltam és nagyon megtetszett egy srác!Össze is jöttünk,aztán ahogy telt az idő én nagyot nőttem,jóval magasabb lettem,mint ő és még volt egy-két szépséghibája,de ahogy telt az idő(2 évig voltunk együtt)ez nem érdekelt!Vagyis persze azért láttam,hogy külsőleg nem igazán illünk össze,meg a környezetem,családom is nagyon sokat piszkált azzal,hogy hogy nézünk ki együtt meg hasonlók,de nem érdekelt,mert időközben megismertem,megszerettem és már nem a külső miatt voltam vele,hanem mert nagyon szerettem és mert egy imádni való ember,amit a külsejéről nem lehetne leolvasni!

2009. márc. 24. 19:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen. Nálam az volt a helyzet, hogy akkoriban egyáltalán nem volt önbizalmam, és jött ez a srác, aki nem tetszett, de ő volt az egyetlen akinek én tetszettem. Aztán ahogy "benőtt a fejem lágya" és kezdett kibontakozni a "szépségem", rájöttem, hogy sok srácnak tetszek még és rájöttem, hogy ez a srác se külsőleg, se belsőleg nem jön be nekem. Neki nagyon sok szépség hibája volt, külsőre átlagosnak számított, de belső értékei nem voltak, végig hazudott, szerencsejátékos volt, eljátszotta mindenét stb. Nem minden a külcsín, de valamikor a belbecs sem az amit vársz.
2009. márc. 24. 19:58
 4/8 anonim ***** válasza:

hat konkretan ilyen nem. 1szer 1csok utan a legkozelebbi veletlen talalkakor a srac joforman kikonyorogte h jarjunk, mert h azota csak ram tud gondolni es h miattam szakitott a baratnojevel (nem is tudtam h volt neki) nekem csak 1 csok volt, de megsajnaltam es belementem. persze tetszett, de nem akartam vna jarni. vegulis igazam lett,nem talaltunk. de elsore(kulsore) tetszett.

viszont a baratnom szamba se vette a sracot mig meg nem ismerte 1 kirandulas alkalmaval es hihetetlenul szerelmes lett, 2 evig egyutt voltak. ugyh van ilyen is :)

2009. márc. 24. 20:02
 5/8 anonim ***** válasza:
hát nekem volt :) mielőtt összejöttünk a barátommal egyáltalán nem is érdekelt és én se tetszettem neki :) aztán egy buliban valahogy egymásnál kötöttünk ki és onnantól minden ment magától :D
2009. márc. 24. 20:05
 6/8 anonim ***** válasza:
39%
Nálam úgy történt, hogy szakított velem életem akkori legnagyobb szerelme, és hónapokig szenvedtem, aztán megismertem egy srácot akinek nagyon bejöttem, nekem nem tetszett, de olyan rendes volt velem és romantikus, ez a törődés hiányzott az előző kapcsolatomból, mondjuk azt h ki voltam éhezve a szeretetre, törődésre. Így összejöttem vele...majd idővel megváltozott, és akkor már kiütközött nálam a külső. Mikor már nem bírtam, szakítottam...
2009. márc. 24. 20:15
 7/8 anonim ***** válasza:

Én most pont ilyenbe vagyok belezúgva! Nem csúnya, de nem is szöke herceg. Vannaka sokkal helyesbb srácok is akik összejönnéneke velem! De ö nagyon aranyos, És mindig megnevettet. Eddig mindig a külsöre adtam és mindig meg lettem csalva, vagy kicsesztek velem. Remélem ö nem fog.

Ui.:sose hittem volna magamról hogy egyszer a belsöt fogom nézni, mert mindig a külsöt néztem eddig

16/L

2009. márc. 24. 20:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is így voltam, mint az uccsó előtti válaszoló. Hónapokig szenvedtem az ex miatt, aztán MOST, kb 3 hete jött ő, annyira nem tetszik, de ő imád engem, mondjuk nincs vele semmi bajom, csak tudom, hogy vannak nála jobb pasik is, és hogy simán összeszedhetnék egy olyat.:D de azok meg általában csak meg akarnak dugni... szóval inkább maradok vele, olyan kis visszafogott.:D
2009. márc. 24. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!