Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy magányos lány miért talál hamarabb párt magának?
Nem csak magamat gondolom kövérnek, orvosok is.
Fétistárgy nem akarok lenni, az nem szerelem, de olyanok sem találtak még meg.
Innen látszik, hogy halvány fogalmatok sincs, milyen nőnek lenni. Pasik vagytok, de azt hiszitek, tudjátok - én nő vagyok, és nem tudom elképzelni, milyen lehet szép nőnek lenni.
Nem várom el, hogy magasra nőjön (?).
Hiába fogok lefogyni, lógni fog a bőröm. Én ebbe már beletörődtem. Az eddigi életemet kb láthatatlan aszexuálisként éltem le. Nem tudom, hogy valóban az vagyok-e, nem frusztrál, hogy nincs senkim.
Mondom, engem csak az zavar, ha meghazudtolnak, mert becsületes ember vagyok. Nem nyávogok, csak tényeket közlök.
De nem akarok kapcsolatot. Szerintem ha valamit nagyon akarsz, akkor teszel érte. Ha valamiért meg nem teszel, azt nem akarod igazán, nem elég fontos, hogy tegyél érte. Engem nem érdekel, hogy nem vesznek észre, csak az, ha valaki azt mondja, hazudom. Nem tudom, még hányszor kell ezt leírnom.
Minden nőt leszólítanak az utcán, ezt mondta a válaszoló. Engem nem szólítottak még le, a tényekhez ragaszkodom. Akkor mondja, hogy minden nőt mínusz egyet.
#36 Ordít a hozzászólásaidból, hogy femináci vagy, aki szerint mindig mindenért a férfiak a hibásak. Egy ilyen nő elől minden értelmes férfi menekül.
#37 A saját baráti körömben tapasztalom, hogy amikor elmegyünk szórakozni, a társaságból minden lánnyal előfordul, hogy leszólítják. Még a (szerintem) kifejezetten csúnyákat is, persze nem olyan gyakran, de előfordul. Ismerek nagyon kövér lányokat is, egyiküknek sincs gondjuk a pasizással. Úgyhogy személyeskedés helyett inkább kezdj fogyókúrázni, vagy vedd észre a nem tökéletes külsejű pasikat is!
Téged meg frusztrál a magasságod és belekötsz a nőkbe. Ennyi.
Femináci... ja, van véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!