Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy magányos lány miért talál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy magányos lány miért talál hamarabb párt magának?

Figyelt kérdés
mint egy magányos pasi?
2017. szept. 9. 09:12
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
91%

Nem próbálkozik senki. Se alacsony, se magas. Ha szélesebb vagyok, mint magas, ezen mi a meglepő?

Még soha nem jött hozzám oda senki. És nem vagyok vak, észreveszem az embereket. Idős nénik rendszeresen kérdezik, melyik villamos megy merre, hol a gyógyszertár, stb.

Ne nézz idiótának, észreveszek mindenkit.

2017. szept. 9. 12:42
 22/43 anonim ***** válasza:
31%
Lehet, hogy észreveszel mindenkit, viszont a neked nem tetsző próbálkozókat kitörlöd az emlékezetedből, ahogy ti nők szoktátok. Ha én a 170 centimmel próbálkoznék nálad, elküldenél melegebb éghajlatra, aztán tovább siránkoznál, hogy nem kellesz senkinek. Nem egy lánynál megtapasztaltam már ezt.
2017. szept. 9. 14:45
 23/43 anonim ***** válasza:
95%

Figyelj, az, hogy téged ez megnyugtat, a valóságon nem változtat. Soha nem jött hozzám senki. Nem törlök ki senkit, kiváló memóriám van.

Te nem jönnél oda hozzám. Ezt bármibe lefogadom. Nőnek sem tekintenél. Ez az én tapasztalatom.

Ami nem baj, tudom, hogy nem nézek ki jól. Csak az zavar, amikor meghazudtolnak.

2017. szept. 9. 15:46
 24/43 anonim ***** válasza:
90%
"Ezért áldás nőnek születni" - következő életedben szüless nőnek, én meg popcornt majszolgatva végignézem, hogy boldogulsz...
2017. szept. 9. 16:14
 25/43 anonim ***** válasza:
91%
"és az utcán is rendszeresen leszólítanak minden lányt. Aki mást állít, az hazudik," - Igen, a BKK ellenőr mindig odafordul felém, de csak a bérletemet akarja látni... :-D
2017. szept. 9. 16:16
 26/43 anonim ***** válasza:
43%
#23 Ez már csak azért sem lehet igaz, mert nőből nincs olyan, aki ne tetszene egy férfinak sem. A férfiak ízlése jóval változatosabb, mint a nőké. Hogy a te példádnál maradjunk, van olyan férfi is, akinek kifejezetten a kövér nők jönnek be - már ha egyáltalán valóban kövér vagy, és nem csak te gondolod magad annak.
2017. szept. 9. 16:23
 27/43 anonim ***** válasza:
91%
Egyik válaszoló már leírta, hogy ha a 2-es képre hasonlít, akkor tuti, hogy nem jön be neki. Erre most győzködik, hogy mindenki tetszik a pasiknak :D Nem, nem tetszik. Se a túl magas, se a túl alacsony, se a sovány, se a kövér. Semmi , ami az átlagtól meg a fejükben lévő képtől eltér. És aki nem jön be nekik, azt nem is tekintik nőnek, úgyhogy így könnyű azt mondani, hogy bármelyik nő jó.
2017. szept. 9. 16:37
 28/43 anonim ***** válasza:
44%
#27 Szóval az elviselhetetlen természeted miatt nem kellesz a férfiaknak, ezért úgy gondolod, hogy minden férfinak csak a bombanők kellenek. Könnyebb ebben a tévhitben élni, mint megváltozni, ez tény.
2017. szept. 9. 16:40
 29/43 anonim ***** válasza:
Uccsó: mivan? :D Ismersz?
2017. szept. 9. 16:41
 30/43 anonim ***** válasza:
18%

Nem ismerlek, de a hozzászólásodból ordít, hogy ilyen vagy.

Egyébként 71-es, ha szerinted tényleg azért nincs pasid, mert kövér vagy, akkor miért nem fogysz le? Ha már te elvárod a férfiaktól, hogy nőjenek magasra, akkor te is tehetsz a sikerért.

2017. szept. 9. 17:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!