Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy magányos lány miért talál hamarabb párt magának?
Figyelt kérdés
mint egy magányos pasi?2017. szept. 9. 09:12
11/43 anonim válasza:
Semmit nem kell tenni? Latszik, hogy a kapcsolatok teren, 0 tapasztalattal rendelkezel. :D
Nem is csoda...
12/43 anonim válasza:
Akármilyen szürreálisan is hangzik, de a férfiak miatt. Mivel a férfiak boldog boldogtalannál bepróbálkoznak, így a magányos lánynál is. Sorsszerű, hogy előbb-utóbb lesz egy hozzá hasonló, akiben megtalálja a számításait.
13/43 anonim válasza:
Minden lánynak van legalább 2-3 hódolója egyszerre, és az utcán is rendszeresen leszólítanak minden lányt. Aki mást állít, az hazudik, vagy észre sem veszi azokat a jelentkezőket, akik nem néznek ki elég jól.
14/43 anonim válasza:
Engem nem szólítottak le se 100 kilósan, se 90-en, de még most sem a 80 felé haladva. Rondák sem. És paranoiás vagyok, mindenkit észreveszek.
Ugye tudod, hogy csak azért, mert azt mondod, "aki mást mond, hazudik", az nem lesz úgy?
15/43 anonim válasza:
#14: Azért azt gondolom sejted, hogy ha 18-40 év közötti vagy, akkor ott nem csak a kilókkal lesz a gond?
16/43 anonim válasza:
Hanem? Nagyon alacsony vagyok, úgyhogy de, ez a baj. Ismerem magam, talán kicsit jobban, mint te.
17/43 anonim válasza:
18/43 anonim válasza:
#10 Te nyilván jól tudod, hogy mit kell tenni egy kapcsolatban a nőknek "forever alone" pasi, akinek igazából nincs kapcsolata nőkkel... egyébként szerintem nézz körül a női ismerőseid között, talán van olyan aki mosolyog rád, csak te le se szarod, mert jobb nőkre fáj a fogad ;)
19/43 anonim válasza:
#16 Akkor meg is van a titok nyitja: mivel alacsony vagy, jobbára alacsony pasik próbálkoznak nálad, te viszont - ahogy minden nő - csak a magasakat veszed férfiszámba.
20/43 anonim válasza:
Pedig a másodiknak fogok kinézni. Az elsőn szerintem több az izom, és lehet, ő sem tetszene nem "has elrejtős" bugyiban.
Mondjuk az utcán nem bugyiban mászkálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!