Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy ilyen kaliberű csajt el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen kaliberű csajt el tudnátok képzelni egy alacsony pasi mellett vagy ő már a magas, sportos pasik privilégiuma?

Figyelt kérdés

[link]

A többi képét is érdemes megnézni, szerintem alsó hangon 9/10-es a csaj, nekem nagyon bejön. Nem konkrétan a személyére gondolok (tudom, hogy híres és intelligens), hanem a külsejére. Sok hozzá hasonló külsejű vékony tipikus "petite" egyetemista kiscsajt szoktam látni, de nekem mindig az tűnt fel, hogy pont az ilyen törékeny lányok szoktak szinte mindig +180-185-ös sportos szépfiúkkal lazulni. Szerintetek lenne nála esélyem alacsony pasiként vagy abszolút nem az én kategóriám? Nemet és kort is írjatok pls.

2017. szept. 7. 21:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
54%
Nyugodj meg. Semmilyen külsejű nő nem fog soha alacsonnyal összejönni...
2017. szept. 7. 22:06
 12/22 Tizenhármas ***** válasza:
45%

10/5 max neked, másnak simán 10/10.

Ha valaki szerint a kinézeted 10/5 másnak te akkor is tökéletes leszel.

2017. szept. 7. 22:12
 13/22 anonim ***** válasza:
15%
Hát kérlek szépen ez a csaj nagyon max 10/6. Szóval még az se kizárt hogy lenne esélyed. De persze nem ettől függ,de ezt már felesleges századszor is levázlatolni.
2017. szept. 7. 22:42
 14/22 anonim ***** válasza:
14%

Szerintem nyugodtan válasszuk szét a kinézetet és a magasságot...

Ez a csaj 163 cm

Nem tudjuk, hogy te mennyi vagy. Hidd el nekem az, hogy te hogy nézel ki, az csak a magasságod után jön !!!

Sajnos, én aztán tudom mi az ha vki alacsony. 170 cm alacsony vagyok, 30 éves, szűz, soha nem volt barátnőm, de nem is próbálkoztam soha, mivel tudtam, hogy törpe vagyok és a felelős, hogy az lettem az az apám.

Írhatnék, még rengeteget, hogy mi hogy volt stb...de elég annyi, hogy nekem az alacsonyságom tönkre tette az életem.

Kérdéshez...Milyen csaj, nő jön össze egy alacsonnyal ? Megmondom én neked, aki igénytelen és csúnya...de ők is inkább akkor magas csúnyát választanak.

2017. szept. 7. 22:54
 15/22 anonim ***** válasza:
42%

Nekem egyáltalán nem tetszik. A magas teltebb, husis lányok jobban tezszenek.

Hogy jön ez ide?

Nem minden ember ennyire felszínes, hogy 10es skálán pontozza a nőket vagy centikben mérje a férfiakat.

Nem a magasságod miatt nem lesz barátnőd.

2017. szept. 8. 06:56
 16/22 anonim ***** válasza:
65%
Mi az, hogy a magas sportos pasik PRIVILÉGIUMA? Te hülye vagy? Jó nem a te kategóriád ezt most megmondom, eleve egy felnőtt (gondolom) férfi, hogy beszélhet így egy kis egérfejű csajról? 12 évesen rajongtam utoljára színésznőért különben is azok a legnagyobb kvák, mindenkivel összefekszenek.
2017. szept. 8. 08:27
 17/22 A kérdező kommentje:

#14: Azért elég depis hangvételű volt ez az írásod. Önmagában valóban nem kellene ekkora problémát okoznia az alacsonyságnak, hogy 30 évesen totál lúzer, szűz legyél. Mondjuk azt nem tudhatom, hogy emellett nem vagy-e egy csont és bőr, atomronda kopasz pali.

Egyébként fogalmam sincs, hogy ezt a csajt miként lehet totál átlag, szürke csajnak titulálni. Azt gondoltam, majd mindenkinek le fog esni az álla és elkezd példálózni, mindenféle sportos jóképű cégvezető ismerősével, hogy nekik vannak ilyen barátnőik. De most komolyan! Miért átlagos a csaj? Hamvas testű, babaarcú, csinos és vékony. Ha ő nektek szürke átlag, akkor linkeljetek már egy átlag alatti illetve szép csajról képet! Van egy olyan érzésem, hogy a fentebbi degradáló kommentek kivétel nélkül irigy csajoktól származnak, akiknél kivertem a biztosítékot a kérdésem megfogalmazásával.

2017. szept. 8. 12:44
 18/22 A kérdező kommentje:
#2: Én egyébként 170 vagyok a csaj pedig 163, legalábbis a starity.hu szerint.
2017. szept. 8. 12:47
 19/22 anonim ***** válasza:

Igazából eléggé hasonlítok a linkelt hölgyre. Talán akacsonyabb és soványabb vagyok nála. 156cm vagyok, 50 kg A férjem 170 cm és 90 kg. Nem a kugyúrt 90 hanem a pocakos, mackós típus.

Van akinek ez jön be van akinek az. A magasságod nyilván lehet kizáró ok egy 180 centis hölgynek.

Én nem járnék nálam alacsonyabb sráccal. De aki nálam is alacsonyabb az már nem semmi

2017. szept. 8. 13:17
 20/22 anonim ***** válasza:

14-es vagyok

nem vagyok egyáltalán csúnya, és nem is vagyok kopasz.

Vékonyabb fajta vagyok.

2017. szept. 8. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!