Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb barátnőtök pasija fent van a Tinderen. Ti mit csinálnátok?
"A Tinderen akkor is fent vagy, ha letörölted a programot. Ha 3 éve regelt fel és nem törölte az accountját akkor látszani fog most is."
Ennyi, honnan tudod, hogy még aktív a Tinderen? Magadból csinálsz hülyét, ha bemártod és utána kiderül, hogy csak elfelejtette törölni magát.
Közben elmondom mi történt. A tesóm javaslatára ráírtam (egy kézis sztár képével) hogy megkérdezzem miért van itt. Hátha csak tényleg elfelejtette törölni.
Közölte szépen, hogy már nincs meg az a tűz, szenvedély a kapcsolatában, ami neki kell. De a szülei miatt nem fog kilépni a kapcsolatából.
Közben rákérdeztem, hogy megcsalta-e barátnőjét. Amire mondta, hogy mi számít megcsalásnak, orál, gondolat, csók, szex? A válasza, hogy minden megvolt.
Közben folyamatosan csináltuk a képernyőfelvételt.
Aztán kamu facebookról ráírtam, elkezdtem küldeni neki a képeket, de útközben letiltott. Tehát a megcsalásost már el sem tudtam küldeni.
Egy aljas féreg ez a pali, de úgy látszik ezt is megússza. Még jó, hogy nem szemtől szembe küldtem el neki. Arra futotta, hogy letiltott, meg is érdemlik egymást...
Talán nem lesz belőle semmi. Azért nem csinálok mégegy fiókot, hogy elküldjem, hogy hogyan csalta meg.
Erről ennyit. Lezártam.
Pont ez történt, utolsó, igen!
Az már nem ment el, amikor írta, hogy milyen módon csalta meg, ez tette volna fel az i-re a pontot!
Úgyhogy nagy észlény a lány, az biztos! A pasi is, hogy egy kamu lánynak így kitárulkozik, nem is kellett kérdeznem, csak csinálni a screenshotokat.
Annak örülök b.sszus,hogy nem a rendes Facebookomból írtam rá, még én lennék a hibás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!