Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb barátnőtök pasija fent van a Tinderen. Ti mit csinálnátok?
Azt hogy magyarázza ki, hogy fent van tinderen? Print screen menne róla, és annyi. Nem én teszem tönkre a kapcsolatot, hanem a pasi.
Ha nagyon be akarnám magam biztosítani, kamu regről ráírnék, és beszélgetnék vele, esetleg találkozót is megbeszélnék vele, a lényeg az lenne, hogy egyértelmű legyn, ő van a profil mögött, ne tudja kimagyarázni, hogy valaki regisztrált a képeivel.
A Tinderen akkor is fent vagy, ha letörölted a programot. Ha 3 éve regelt fel és nem törölte az accountját akkor látszani fog most is.
Ne ítélj elsőre.
Miért lennél az?
Ha nekem mondaná el a barátnőm, örülnék neki.
Ha tényleg legjobb barátnők vagytok akkor egy ilyen miatt nem kellene, hogy besértődjön rád és megszüntesse veled a baráti kötelékét.
Én hálás lennék ha a barátnőm őszintén elmondani amit látott. Komolyan ki örülne annak, hogy a pasija titokban tinderezik mellette? :(
21L
Csináltam screenshot-ot. Ha azt elküldöm kamu Facebookról, így sértődés sem lesz...?
Múltkor rákérdeztem, hogy ő mit tenne, ha megtudná, hogy a tesóját megcsalja valaki (direkt nem barátnőt),azt mondta nem folyna bele, az ő dolguk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!