Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik társkeresőn lehet még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik társkeresőn lehet még normálisan ismerkedni?

Figyelt kérdés
Sajnos rákényszerülök arra, hogy interneten ismerkedjek. Komoly kapcsolatot szeretnék. Létezik még olyan társkereső oldal, ahol többnyire valós, normális felhasználók vannak?

2017. szept. 3. 15:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Sajnos azt tapasztalom hogy társkeresőn ismerkedni lehetetlen.

Akkor mégis mi a megoldás?

El kell járni társaságba, hobbizgatni, sportolgatni, és a többi, olyan helyek ahol mindkét nem megfordul, így sokkal több esélyed van!

2017. szept. 3. 18:09
 12/15 anonim ***** válasza:
83%

Fiatal, normális, csinos lányként írok. Társkeresőkön a srácok legtöbbje alkalmit keres, a másik fele pedig egy normális lány láttán azt kérdezi, miért társkeresőzik, hol a hiba?

Itt gyakorin is próbáltam ismerkedni néha, de ha őszinte akarok lenni, akkor be kell valljam, szinte csak az örök vesztes típusú srácokkal sikerült beszélnem...

Mindenhol belefuthatsz az igaziba, csak hinni kell :)

L

2017. szept. 3. 20:42
 13/15 anonim ***** válasza:

Nekem anno ez jött be:

[link]

Akkor még más volt az oldal, azóta újítottak rajta. Nem tudom, most milyen, de akkor ingyenes volt rajta a legtöbb dolog. Én akkor itt ismerkedtem meg a mostani párommal.

2017. szept. 4. 08:04
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
12-es mennyit beszéltél itt a srácokkal hogy rájöttél örök vesztesek? Szerintem képcserét kezdeményeztél. Ők küldtek egyet amivel nem lennének amerikai filmben hős szerelmes karakterek , te viszont már nem küldték képet mert úgyis örök vesztesek ( és lehet ők sem ájulnának el a te képedtől)... így volt? mert ez itt a szokás
2017. szept. 4. 09:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Férfiként nekem is esélytelen, pedig nem vagyok egy utolsó kinézetű
2017. szept. 4. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!