Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Járnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Járnátok olyan nővel, aki ezt nem tudja megoldani?

Figyelt kérdés
[link]

2017. szept. 3. 10:15
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%
19 Simán kifér egy kommentben, elárulom neked. Ne ha még ezt sem tudod, akkor kár vesződni. :) Na PÁ
2017. szept. 3. 11:46
 22/29 anonim ***** válasza:

7+1 + 49-7 =50.

Az 1000 faktoriális tényleg jó sok, azért így hívjuk, nem másként, de az itt nem játszik.

2017. szept. 3. 11:50
 23/29 anonim ***** válasza:
Sok embernek nehezen megy a matek, de azért ezzel mindenkinek tisztában kell lennie hogy melyik műveletet kell előbb elvégezni és így tovább. Akinek megvan a 8 általános annak ezt illene tudnia, még ha fejből nem is tud számolni, de legalább azt tudja hogy kell neki állni. Szerintem aki ezt nem tudja az sem tragédia csak azért picit szégyen szerintem. De ettől független minden másból lehet jó, és én csak emiatt nem ítélnék el valakit ha nem tudná igazán megoldani, ezt a feladatot.
2017. szept. 3. 12:47
 24/29 anonim ***** válasza:
50 a megoldás
2017. szept. 3. 13:39
 25/29 anonim ***** válasza:
Szoktak lenni ilyen kérdések FB-n, szégyen hogy mennyien nem tudják :( (nemtől függetlenül).
2017. szept. 3. 13:46
 26/29 anonim ***** válasza:
Nem, nekem csak értelmes nő kell.
2017. szept. 3. 14:10
 27/29 anonim ***** válasza:
Ha kedves és csinois vagy, akkor igen.
2017. szept. 3. 14:35
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
A vicc az, hogy mindenki nekiáll megoldani, egy önmagában egyszerű feladatot, ami az emberek figyelmetlenségére hajaz, pedig a kérdés rohadtul nem ez volt, de sebaj. Aztán verik a hasukat, hogy ők bizony kiszámolták hogy negyvenkilenc, mert így meg úgy (50)
2017. szept. 3. 17:36
 29/29 anonim ***** válasza:

Kedves 26-os!

Ebből hogy tudod leszűrni, hogy az élet többi területén nem értelmes? Mi van ha értelmes, de nem megbízható? Többet ér? Ezeket nem provokatív kérdéseknek szántam, csupán kíváncsi vagyok a gondolkodásodra.

Esetleg írhatsz privátban is, kíváncsi vagyok a válaszodra.

Egy kérdező...

2017. szept. 27. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!