Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Asperger szindrómával mennyivel nehezebb párt találni?
Van bármi féle tapasztalatotok ezzel kapcsolatban?
Gondolok itt arra is, hogy nem nektek, de azzal akivel randiztatok, vagy aki még azóta is párotok, az aspergeres.
Nekem 4 exem volt 10 év alatt, mindig ők szakítottak. És fogalmam se volt arról, hogy Aspergerem van.
Jelenleg van egy Párom, aki a legcsodálatosabb lány a világon, habár voltak helyzetek, amikor extrém közel jártam ahhoz, hogy szakítson velem. Neki köszönhetek sok mindent, mint például a diagnózist is. Ő mondta, hogy ne munkát keressek hanem feküdjek be és vizsgáltassam ki magam. 27 éves koromra ki is derült jó későn az Asperger.
Mostanság úgy néz ki, hogy már lassan 3 éve együtt vagyunk, habár a családja ki nem állhat engem. Meg elvileg vannak dolgaim, amiket szégyell bennem, habár magamon ezeket nem veszem észre.
Utóiratként megjegyzem, hogy munkát találni is legalább olyan nehéz, mint párt találni. Normális körülmények között nem is találtam volna munkát, nem alkalmaztak volna. Sose mentem át az interjúkon. Az a szerencsém, hogy alapítványokon keresztül el tudtam helyezkedni, de még mindig nem érzem magam stabilnak.
Azért írtam ide ezt, mert számomra a párkeresés és a munkakeresés szinte ugyanazokat a képességeket keresi, ugyanúgy próbálgatni kell és ugyanúgy egyikben se jeleskedtem egészen 2015-ig. Párom van, de igazi munkám még nincs és nem is igazán volt.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!