Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet, hogy egy kövér barátnőm után megfordulnak az utcán, utánam meg nem, pedig vékony vagyok és edzett?
Na ja, mert a betyárkörte ízétől hetekig hánynának...
1 Ismerem a vizet veled ellentétben.
2 Ki mondta, hogy a fenekemet nyalja? :P
Facesitting közben általában azt szokták, néha normális nyalás is van, de inkább nem.
Lehet, hogy téged is megnéznek, csak te nem veszed észre. :) Én azt vettem észre, hogy sokan szeretik sunyiban megnézni a nőket. Pl. Én is amikor megyek a barátnőmmel sokszor megnézik őt, de direkt akkor amikor nem figyel. Aztán utólag szoktam neki mondani... Mi egymásnak szoktuk mondani, mert amúgy nem vesszük észre.
Kérd meg a barátnőd, hogy szóljon ha észreveszi, hogy néznek téged. Biztosan téged is szoktak, már csak az alakod miatt is.
Az is lehet, hogy ő rámosolyog a pasikra..
A bunkó hozzászólókkal meg nem kell foglalkozni, ha duci lennél, akkor meg azért szólnának be.
Én is gondoltam anno mindenfélét. Se az arca, se a teste nem volt szebb a barátnőmnek.
A mellei hatalmasak voltak és kétoldalról körbevették a köldökét, de 15 centi hosszú dekoltázzsal mászkált. Azt hittem ez az oka.
Nem.
Az volt, hogy felvette a szemkontaktust minden szembejövő pasival, hogy aztán elutasíthassa őket és panaszkodhasson, milyen nyomik megnézik.
Megfigyeltem a beszélgetések során, mikor szórakozóhelyen ismerkedtünk, mindig szóbahozta a szexet és sajnáltatta magát, hogy dicsérjék. Minden pasi ugrott rá, majd szánakozva lerázta őket, hogy nem tudja, miért tapadnak rá, mikor ő csak kedves.
Modellalkatom volt, kicsi cicikkel, visszanézve gyönyörű voltam. Viszont minden képen mogorva vagyok. Anno mérges voltam a barátnőmre, meg a férfiakra. Mind bedőlt ennek a maszlagnak, én meg nem álltam szóba olyannal, aki nem érdekelt. Mindig én voltam a mogorva csaj, aki nem volt vevő a beszélgetésre.
Kicsit felnőttem, kipróbáltam a taktikáját, nálam is lazán bejött. Mikor mosolyogtam és kerestem a férfiak tekintetét, megugrott a beszólogatók és leszólítók száma, több, mint duplájárá.
Eltelt egy év, újra mufurc vagyok, de legalább már nem a gyávaságom és irigységem miatt.
A csaj azóta vagy 80 kiló, és még mindig leszólítják akárhol, mert valójában ő kezdeményez. Én remekül nézek ki, és nem flörtölök, mert már tudom, hogy csak idióták kaphatók erre a játékra.
Most komolyan helyeselsz a saját dumádra? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!