Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet, hogy egy kövér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet, hogy egy kövér barátnőm után megfordulnak az utcán, utánam meg nem, pedig vékony vagyok és edzett?

Figyelt kérdés
2017. szept. 2. 18:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
43%

Na ja, mert a betyárkörte ízétől hetekig hánynának...

2017. szept. 2. 19:21
 12/21 anonim ***** válasza:

1 Ismerem a vizet veled ellentétben.

2 Ki mondta, hogy a fenekemet nyalja? :P

2017. szept. 2. 19:22
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

Facesitting közben általában azt szokták, néha normális nyalás is van, de inkább nem.

2017. szept. 2. 19:24
 14/21 anonim ***** válasza:

Ahány ház, annyi szokás.

2017. szept. 2. 19:27
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy téged is megnéznek, csak te nem veszed észre. :) Én azt vettem észre, hogy sokan szeretik sunyiban megnézni a nőket. Pl. Én is amikor megyek a barátnőmmel sokszor megnézik őt, de direkt akkor amikor nem figyel. Aztán utólag szoktam neki mondani... Mi egymásnak szoktuk mondani, mert amúgy nem vesszük észre.

Kérd meg a barátnőd, hogy szóljon ha észreveszi, hogy néznek téged. Biztosan téged is szoktak, már csak az alakod miatt is.

Az is lehet, hogy ő rámosolyog a pasikra..

A bunkó hozzászólókkal meg nem kell foglalkozni, ha duci lennél, akkor meg azért szólnának be.

2017. szept. 2. 19:36
 16/21 anonim ***** válasza:
Azért erre sok magyarázat lehet. Talán túl vékony, vagy túl edzett vagy a legtöbb pasi számára. Ahogy az is lehet, hogy azért "nem foglalkoznak veled", mert esetleg az arcod rideg, kevésbé vonzó, vagy épp azért, mert az "elérhetetlen" kategóriába sorolnak. Ahogy az is lehet, hogy megfordulnak utánad is, csak azt nem veszed annyira észre. A lehetőségek sora, elég hosszú.
2017. szept. 2. 19:56
 17/21 anonim ***** válasza:
63%
Mert valószínűleg jobban néz ki mint te.
2017. szept. 2. 20:21
 18/21 anonim ***** válasza:
71%

Én is gondoltam anno mindenfélét. Se az arca, se a teste nem volt szebb a barátnőmnek.

A mellei hatalmasak voltak és kétoldalról körbevették a köldökét, de 15 centi hosszú dekoltázzsal mászkált. Azt hittem ez az oka.

Nem.

Az volt, hogy felvette a szemkontaktust minden szembejövő pasival, hogy aztán elutasíthassa őket és panaszkodhasson, milyen nyomik megnézik.

Megfigyeltem a beszélgetések során, mikor szórakozóhelyen ismerkedtünk, mindig szóbahozta a szexet és sajnáltatta magát, hogy dicsérjék. Minden pasi ugrott rá, majd szánakozva lerázta őket, hogy nem tudja, miért tapadnak rá, mikor ő csak kedves.

Modellalkatom volt, kicsi cicikkel, visszanézve gyönyörű voltam. Viszont minden képen mogorva vagyok. Anno mérges voltam a barátnőmre, meg a férfiakra. Mind bedőlt ennek a maszlagnak, én meg nem álltam szóba olyannal, aki nem érdekelt. Mindig én voltam a mogorva csaj, aki nem volt vevő a beszélgetésre.

Kicsit felnőttem, kipróbáltam a taktikáját, nálam is lazán bejött. Mikor mosolyogtam és kerestem a férfiak tekintetét, megugrott a beszólogatók és leszólítók száma, több, mint duplájárá.

Eltelt egy év, újra mufurc vagyok, de legalább már nem a gyávaságom és irigységem miatt.

A csaj azóta vagy 80 kiló, és még mindig leszólítják akárhol, mert valójában ő kezdeményez. Én remekül nézek ki, és nem flörtölök, mert már tudom, hogy csak idióták kaphatók erre a játékra.

2017. szept. 2. 21:07
 19/21 anonim ***** válasza:

Iiigy van!!!!

2017. szept. 2. 21:56
 20/21 anonim ***** válasza:

Most komolyan helyeselsz a saját dumádra? :D

2017. szept. 2. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!