Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szex megoldja a problémákat?
Adott egy fiú. Két hete minden nap találkoztunk. Randiztunk,rendesen viselkedett,virágot hozott,strandoltunk romantikusan vacsoráztunk stb. Nem volt nyomulós. A tenyerén hordozott. Anyjának bemutatott,barátainak is. Telefonját is rendre ideadja ha mondjuk valamit meg akarok nézni rajta. Ő bízik bennem. Azt mondja belém szeretett.Amikor csókolózunk annyira megőrjítem elmondása szerint hogy szexuálisan nem bír magával. Én viszont még várnék a szexxel mert valahogy túl gyorsan történik minden. Volt,hogy együtt is aludtunk és majd felrobbant annyira felizgattam,de mégse mertem megtenni.Ez neki nagyon rosszul esik,mivel bennem látja az igazit én meg nem bízom meg benne annyira hogy odaadjam magam. Ezért annyira összevesztünk,hogy azt mondta,csak akkor fog velem találkozni,ha lefekszem vele. Most nem tudom mit tegyek. En is beleszerettem valahol. Viszont ez nekem olyan kényszerítés.
Elvileg ma találkoznánk,és félek,ha odaadnám magam utána ugyanúgy nem kellenék neki,és kihasználtnak érezném magam.Elmondtam neki,hogy kb 2 éve majdnem megerőszakoltak és ezért nem bízom egyelőre 100%osan és meg akarom jobban ismerni. Viszont őt ez nem érdekli,mert megbántottam azzal hogy felizgatom aztám nincs semmi.Ő ebből azt szűri le,hogy nem is szeretem igazán.Feladjam a félelmem,vagy tényleg mostmár csak arra hajt?
24l 25f
"Viszont őt ez nem érdekli,mert megbántottam azzal hogy felizgatom aztám nincs semmi.Ő ebből azt szűri le,hogy nem is szeretem igazán"
MENEKULJ! Soha tobbet ne talalkozz ezzel a sraccal, mert komoly mentalis problemai vannak.
Ez az érzelmi zsarolás tipikus példája. Általában ha valaki 2 hét után az élete szerelmét látja benned (állítólag), akkor csak szexet akar. Aztán meg jön az érzelmi zsarolás, hogy jajj de hát ő annyira szeret és te biztos nem... Nem tudom hány kapcsolatod volt eddig, de azért az ilyet illik felismerni. Az ilyenek abban reménykednek, hogy ha 2 hétig a tenyerén hordoz, akkor beadod a derekad és aláfekszel. Aztán meg csúnyán pofára esik, ha nem ez történik és utána jön az ultimátum meg a zsarolás meg agresszió.
Attól függetlenül, hogy szerintem is csúnya dolog hamis reményeket táplálni a szex terén, meg felizgatni a másikat úgy, hogy tudom, hogy igazából nem lesz semmi.
"úgy érezte,hogy ő a bizalmát adta,míg én cserébe a kételkedést."
Az, hogy elmondtad neki azt a traumádat, hogy egyszer majdnem megerőszakoltak, számomra azt jelzi, hogy nagyon is megbíztál benne. Ha ő ezt nem veszi észre, akkor bizonyára csak áltat, és csak szexre kellesz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!