Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyarországi férfitöbblet enyhítésére miért nem terjedt már el az ázsiai nők ide csábítása, mint Nyugat-Európában?
Nemrég voltunk a barátaimmal Bécsben nyaralni/világot látni, és annak ellenére, hogy maga a város szépsége is lekötötte a figyelmünket, arra lettünk figyelmesek, mindannyian, hogy mennyi, de mennyi fehér (feltételezhetően helybéli, osztrák) pasast láttunk ázsiai nővel. Annyira gyakori volt, hogy mindenkinek feltűnt. Szerintem ők ezzel oldották meg a túl sok fiúgyerek és túl kevés lánygyerek születését ami nálunk is nagy probléma.
Itthon viszont pont nem ezt látom. Pl. Budapesten (egyrészt nincs annyi külföldi mint Bécsben), de akik vannak azok is férfiak O.o
Tehát ilyen négerek, arabok, ázsiaiak közül itthon szinte csak férfi van, holott nem azokra lenne szükség.
"100 lányra jutó 107 fiú"
Nézd meg, közülük hányan aszexuálisok, homoszexuálisok, nem akarnak kapcsolatot, stb stb stb. Simán kiegyenlítődik a dolog ;)
Ha valaki egy országba megy lakin általában előtte megnézi a körülményeket.
Komolyan nem értem h mért lenne az jó egy Kínainak v akár Japánnak h ide jöjjön lakni. Jelenleg Kína növekvő gazdasági pályán van. MO-ról is hazament egy csomó Kínai.
Japánban meg kb 10X jobban élnek mint itt. Dél Koreában dettó. Észak-ról nem fognak jönni.
Szal nem is értem h h képzenéd ezt a tömeges ázsiai integrációt. Nőt ide mert nem tudok dugni szlogennel kampányolna a Fidesz holnaptól ? V mi ?
V a Jobbik az Arab után nyomná az Ázsiai barátság napját is ?
Mért nm mész TE egy ázsiai országba ?
Nem lenne sokkal egyszerűbb, most őszintén.
Pl egy japánnak nagyon olcsó itt egyetemre járni. Igaz, utána otthon is kell szereznie valami papírt, mert a külföldit nem igazán fogadják el :D
Legalábbis a volt szobatársam (japán lány) ezt mondta. Orvosnak készült, itt tök olcsón tudta volna elvégezni - végül a matematika szimpatikusabb volt neki és arra ment. Ha hazaköltözik, képezheti magát otthon is.
Viszont szeret itt lenni, neki Budapest egy "aranyos kisváros", világot lát, stb.
Igen, ezt hívják úgy h diák v turista. MO-ról is bárki megteheti ugyanezt Erasmus... és társai. És ezzel nincs is gond én is tom h van itt japán iskola, meg az anime is népszerű. Nekem is volt japán szóba társam. Igaz csak 3 hétig.
Sőt alap dolgokat mint jó reggelt, köszönöm, viszlát.... még én is tudom japánul.
De a kérdező a dugni való ázsiaiakra utazik csak nem tom h h gondolja a megvalósítást ?
Nincs férfitöbblet! Csak egyre kevesebb gyerek születik, így egyre kevesebb a 20 éves fiatal pipi, akit mindenki meg akar kúrni 15-75 éves kor között. Valóban jóval több 30 éves férfi van, mint 20 éves nő. Meg annál is több a 40 éves férfi.
A hűséges férfiak száma kereken nulla. Vagyis 15 és 55 éves kor között minden potens férfiegyed azt a kb. 45 ezer 20 éves csajt akarja megdugni. Illetve jó az inkább 10 ezernek, mert kiesik, akin van felesleg, nem szép az arca, nincs melle, túl magas, túl alacsony, stb.
OK, nem csak a 20 éves csajokat akarják dugni. Legyen 16-26 között. Az kb. 100 ezer jó csaj lehet. Erre jut kb. 3 millió pasi, akinek feláll a farka és dugni akar.
Ezt relatív férfitöbbletnek lehet nevezni.
Arra kíváncsi lennék, hogy állna a szátok, ha ide jönne egymillió kínai túlsúlyos, 40 éves, csúnya nő. Határozott nőtöbblet lenne. De: semmivel se lenne könnyebb szexpartnert találni, mert ugyanúgy csak azt a keskeny réteget célozná meg mindenki.
Húzzatok ki Líbiába! Az összes 16-46 közötti életerős férfi Nyugat-Európában van, mint menekült. Szétszednének titeket a kiéhezett arab puncik!
Úgyis mindig azon rinyáltok, hogy régen a háború megtizedelte a férfiakat, sokkal több volt a nő, az jobb volt. Tádámm: ez a vágyatok is teljesül, csak húzzatok innen a hús pichába az arabokhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!